Witam. WIe ktoś może czy w tym roku odbędzie się III Festiwal Piwa im. Jana Heweliusza w Gdańsku? Nigdzie w internecie nie mogę znaleźć informacji na temat tegorocznej imprezy. Być może ktoś ma inne źródła, lepsze niż ja
Witam. WIe ktoś może czy w tym roku odbędzie się III Festiwal Piwa im. Jana Heweliusza w Gdańsku? Nigdzie w internecie nie mogę znaleźć informacji na temat tegorocznej imprezy. Być może ktoś ma inne źródła, lepsze niż ja
Najprawdopodobniej w tym roku nie będzie.
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
Comment