Relacja telewizyjna z Międzynarodowego Dnia Piwowara w Smoczej Yamie.
Międzynarodowy Dzień Piwowara - 25.05.2007
Collapse
X
-
Rozumiem, że ekipa TVP też coś dostała na spróbę
smakowało im?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Smakowało, aczkolwiek kamerzysta zadeklarował się jako zwolennik wódki. Dałam im nawet "na wynos"
Charakterystyczne, że tyle się nagadaliśmy, a zamieścili akurat ciekawostki: Qboland zacier nazwał brzeczką, a ja zapodałam konstrukcję "trunek degustacyjny", oczywiście totalnie wyrwane z kontekstu - pani Halina tak się stresowała, żeby nie było to propagowanie spożywania alkoholu, że uczepiła się sformułowań mających udowadniać, że my właściwie to nie pijemy, tylko Qboland rozdaje znajomym, a ja sączę jednego browarka cały wieczór
Comment
-
-
A co tam piliście przed kamerami?
Jakieś blade to piwo było?
gdybym nie był wtajemniczony to bym powiedział, że sikacze robią w domuMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi, a ja zapodałam konstrukcję "trunek degustacyjny",
Fajny materiał.
Comment
-
Comment