Zbieramporcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA: https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920
bardzo fajnie, ale to nie jest miejsce na ten post.....
A jakie jest wlasciwe?
Poszukuje osob wybierajacych sie pociagiem do Zywca.
Zasadniczo wyjazd najpozniej czwartek wieczor z:
Poznan i Wroclaw traktuje jako miejsca, z ktorych rozpoczne podoz po pokonaniu kilku kilometrow do w.w miejscowosci.
CZekam na znak-sygnal. Zsynchronizujmy sie jakos, coby nas(kazdego z osobna) z pociagnu nie wyniesli
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
A jakie jest wlasciwe?
Poszukuje osob wybierajacych sie pociagiem do Zywca.
Zasadniczo wyjazd najpozniej czwartek wieczor z:
Poznan i Wroclaw traktuje jako miejsca, z ktorych rozpoczne podoz po pokonaniu kilku kilometrow do w.w miejscowosci.
CZekam na znak-sygnal. Zsynchronizujmy sie jakos, coby nas(kazdego z osobna) z pociagnu nie wyniesli
część wrocławia jedzie o 2:28 w nocy z czwartku na piątek pociąg jest o 8:28 na miejscu
spotykamy się o 2:05 pod zegarem (tablicą) na dworcu
pozdrawiam
piotry
ps. jak coś to na priv pisz aby się bardziej dogadać
spotykamy się o 2:05 pod zegarem (tablicą) na dworcu
O ile mnie pamięć nie myli, to zegar - przynajmniej historycznie - jest na zachodnim krańcu dworca, zaś tablica z przyjazdami i odjazdami - w środku hali.
Spotkajmy się pod tablicą.
Ostatnia zmiana dokonana przez jerzy; 2007-06-11, 11:49.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
O ile mnie pamięć nie myli, to zegar - przynajmniej historycznie - jest na zachodnim krańcu dworca, zaś tablica z przyjazdami i odjazdami - w środku hali.
Spotkajmy się pod tablicą.
Potwierdzam pod tablicą, zegara nie będę szukać za dużo ich na dworcu
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...
Witam
Otwieram minibrowar w Krakowie Nowa huta o wybiciu 2hl, mam już załatwione wszystkie formalności i zamontowany sprzęt, szukam osoby która pomogłaby mi zrobić dobre piwo.
Jestem otwarty na wszystkie rodzaje współpracy.
Nie wiem, czy mogę, ale jestem zdesperowana. Chciałam zamowic dla męża kilka piw regionalnych, (u mnie w mieście nie ma takiego sklepu niestety) w pewnym sklepie w Slupsku. W tym tygodniu konczy 30 lat i to byloby głownym prezentem. Pododawałam piwka do koszyka a przy realizacji wyskoczyło ze...
Zwracam się do nieocenionych forumowiczów i gorącą prośbą. W związku z przygotowywaniem kolejnej książki (temat niech będzie na razie niespodzianką) poszukuję książki "150-lat browaru w Łańcucie 1834 - 1984". Osobiście jej nie posiadam i choć mam ją namierzoną w jednej...
W kolekcji szkiełek Żywca z serii Żywiecka Szkoła Piwowarska posiadam: pokal Bock, szklanka Białe, kufel Marcowe, szklanka Saison, szklanka APA, pokal Porter, pokal Szampańskie, szklanka IPA, szklanka Amerykańskie Pszeniczne, pokal Belgijskie Ale. Czy jest coś jeszcze? Czy są wersje miniaturowe...
Comment