Zbieramporcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA: https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
bardzo fajnie, ale to nie jest miejsce na ten post.....
A jakie jest wlasciwe?
Poszukuje osob wybierajacych sie pociagiem do Zywca.
Zasadniczo wyjazd najpozniej czwartek wieczor z:
Poznan i Wroclaw traktuje jako miejsca, z ktorych rozpoczne podoz po pokonaniu kilku kilometrow do w.w miejscowosci.
CZekam na znak-sygnal. Zsynchronizujmy sie jakos, coby nas(kazdego z osobna) z pociagnu nie wyniesli
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
Poszukuje osob wybierajacych sie pociagiem do Zywca.
Zasadniczo wyjazd najpozniej czwartek wieczor z:
Poznan i Wroclaw traktuje jako miejsca, z ktorych rozpoczne podoz po pokonaniu kilku kilometrow do w.w miejscowosci.
CZekam na znak-sygnal. Zsynchronizujmy sie jakos, coby nas(kazdego z osobna) z pociagnu nie wyniesli
część wrocławia jedzie o 2:28 w nocy z czwartku na piątek pociąg jest o 8:28 na miejscu
spotykamy się o 2:05 pod zegarem (tablicą) na dworcu
pozdrawiam
piotry
ps. jak coś to na priv pisz aby się bardziej dogadać
spotykamy się o 2:05 pod zegarem (tablicą) na dworcu
O ile mnie pamięć nie myli, to zegar - przynajmniej historycznie - jest na zachodnim krańcu dworca, zaś tablica z przyjazdami i odjazdami - w środku hali.
Spotkajmy się pod tablicą.
O ile mnie pamięć nie myli, to zegar - przynajmniej historycznie - jest na zachodnim krańcu dworca, zaś tablica z przyjazdami i odjazdami - w środku hali.
Spotkajmy się pod tablicą.
Potwierdzam pod tablicą, zegara nie będę szukać za dużo ich na dworcu
Comment