2007.06.15 - Wycieczka do Cieszyna - zapisy zakończone
Collapse
X
-
-
ja pierdykam, ale zgłaszałeś się NA MAILA 22.III, potem poprosiłem Cię o dane osobowe wysyłając NA MAILA prośbę o podesłanie owych. nie odezwałeś się. dopiero pogonienie Cię na PW dało efekt.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Dobra,czegoś tu nie rozumiem.Dlaczego o wycieczce nie było słowa na forum? No chyba,że było a ja jestem ślepy.
Było wolne miejsce,rozmawiałem o tym z Artem na pw tylko,że do końca nie wiedziałem czy będe miał wolne żeby jechac w piątek do Żywca.Dzisiaj już wiem że mam wolne ale okazuje się że miejsca już nie ma.Rozumien,że "ja jadę" na forum jest bardziej wiążące niż rozmowa na pw.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Wolnego, nie napisałeś że rezerwujesz miejsce, tylko że nie wiesz czy dostaniesz wolne i w ogóle nie wiesz czy będziesz jechał do Żywca w piątek nawet jak dostaniesz urlop bo i tak Cię nie będzie w sobotę i w niedzielę w Żywcu. Żadnego słowa więcej nie napisałeś - no dla mnie to nie jest deklaracja udziału :/ Olrus zgarnął miejsce bo już zamykałem listę żeby przesłać ją dalej do Marcopoloka.
Info o Cieszynie było najpierw skierowane w newsletterze do Premiumów (jako drobne wyróżnienie za to że wspierają finansowo BrowarBiz, mieli możliwość zgłoszenia się wcześniej), potem informacja poszła w kolejnych newsletterach do wszystkich browarbizowiczów (którzy nie wyłączyli prenumeraty oczywiście).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Info o Cieszynie było najpierw skierowane w newsletterze do Premiumów (jako drobne wyróżnienie za to że wspierają finansowo BrowarBiz, mieli możliwość zgłoszenia się wcześniej), potem informacja poszła w kolejnych newsletterach do wszystkich browarbizowiczów (którzy nie wyłączyli prenumeraty oczywiście).
Z innej strony,może o zlocie też trzeba informować w newsletterze a nie na forum.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Przepraszam, ale mój Piotr jak zwykle zakręcony- właśnie doczytałam to co powyżej- więc Basik i Piotry- zabieramy się na wycieczkę z Fregaty o ile nic się nie zmieniło.
PozdrawiamyComment
-
takie sprawy należy już osobiście z Marcopolokiem uzgadniać. ja mu podesłałem listę z deklaracjami skąd ma być kto odebrany (osoby które tego nie zadeklarowały czekają na odbiór pod dworcem gł. PKP Żywiec).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
).
Pozdrawiam Cię !!!!
Comment