Więc weselmy się i radujmy się nim!!!!
17. 06. 2007 - oto jest dzień, który dał Nam Pan!
Collapse
X
-
Widzę, że reszta ludzi na których spłynęło duchowe odnowienie za sprawą słów Ojca Dyrektora zasłyszanych przy okazji przypadkowego przełączania się stacji radiowych (w Częstochowie ), śniąc chwali ten dzień, który dał nam Pan!
Przy okazji chciałabym bardzo pozdrowić wszystkie podwórkowe kółka różańcowe. Teraz i zawsze!!!
A tak w ogóle fajnie ludzie reagowali na naszą podróżną pieśń ...Last edited by Małażonka; 2007-06-17, 20:49.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziWidzę, że reszta ludzi na których spłynęło duchowe odnowienie za sprawą słów Ojca Dyrektora zasłyszanych przy okazji przypadkowego przełączania się stacji radiowych (w Częstochowie ), śniąc chwali ten dzień, który dał nam Pan!
Przy okazji chciałabym bardzo pozdrowić wszystkie podwórkowe kółka różańcowe. Teraz i zawsze!!!
A tak w ogóle fajnie ludzie reagowali na naszą podróżną pieśń ...
Comment
-
-
Zgadza się, ale połowicznie
Na terenach świętej wierzy radio samo zadecydowało, że słów Ojca Dyrektora koniecznie trzeba wysłuchać. A kto wysłucha dwóch zdań, pragnie ich słuchać całymi stadami, więc słuchaliśmy. I teraz jesteśmy już mądrzy: wczoraj był dzień, który dał nam Pan!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziNa terenach świętej wierzy radio samo zadecydowało, że słów Ojca Dyrektora koniecznie trzeba wysłuchać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziWiara mi na umysł padła!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziwczoraj był dzień, który dał nam Pan!.
Comment
-
-
A propos tego dnia co go nam dał Pan (tych dni), zdjęcia powoli lądują na:
Dziękuję Huangua, dziękuję Tomasz_FK
Comment
-
-
Co do części zdjęć które wymagają zgody do ich upublicznienia, to ja oczywiście zgodę wyrażam, choć zdaję sobie sprawę, że to nie moja zgoda jest tu kluczową kwestią
Teraz i zawszebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziCo do części zdjęć które wymagają zgody do ich upublicznienia, to ja oczywiście zgodę wyrażam, choć zdaję sobie sprawę, że to nie moja zgoda jest tu kluczową kwestią
Teraz i zawsze
No i co mam zrobić? W windowsach czasami jest tak, że piszą "czy jesteś aby na pewno pewien, że jesteś pewien na pewno"? Maciek, jesteś pewien?
Comment
-
Comment