Jestem pewien - format C:
17. 06. 2007 - oto jest dzień, który dał Nam Pan!
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziJestem pewien - format C:
Comment
-
-
No to dawaj je na tego fotobloga, czy jak tam się to nazywa - oczywiście po zgodzie innych "uczestników" tych zdjęć,Jaśniej już nie potrafię
P.S. 1. Owe format C: odnosiłoi się do tego, że z reguły przy tego typu sytuacjach najpopularniejszy i jednocześnie najgorszy system operacyjny na świecie pyta się czy aby napewno itd.
P.S. 2. Tak żeby być na temat - dziś trochę mniej chwaliłem dzień który dał nam Pan, a JUTRO BęDę CHWALIł KOLEJNY DZIEń KTóRY DAł NAM pAN JESZCZE MNIEJ - IDę DO PRACY (CapsLock mi wskoczył niepostrzeżenie)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziP.S. 1. Owe format C: odnosiłoi się do tego, że z reguły przy tego typu sytuacjach najpopularniejszy i jednocześnie najgorszy system operacyjny na świecie pyta się czy aby napewno itd.
E-mailem Ci podsyłam to co zamówiłeś.
Chwal dzień, który dał nam Pan.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziCieszmy się i radujmy sie nim!!!
Comment
-
-
czy chodzi o Pana Planetę?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzia a a a a g e d c
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziOto jest dzień (c c d e), który dał nam Pan (e f e d d) który dał nam Pan (e f e d d)
Cieszmy się (a a a) i radujmy się nim (a a g e d c)
Oto jest dzień (c c d e), który dał nam Pan (e f e d c)
Kazik, wisz co... te cdefdefgdde się w ogóle nie rymują. Coś spaprałeś. To miały być rymy CZĘSTOCHOWSKIE!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziKazik, wisz co... te cdefdefgdde się w ogóle nie rymują. Coś spaprałeś. To miały być rymy CZĘSTOCHOWSKIE!Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziKup se cymbałki z napisami, to się zrymuje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziObraziłem się Moja cymbałki mają napis "c-m-bał-ki", gdzie tu rym???Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziMoże chodziło o zapałki
Comment
-
Comment