ZDJĘCIA - Żywiec 2007, VI Zlot, Sekcja Wrocław i Goście
Collapse
X
-
Comment
-
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
Related Topics
Collapse
-
Rüssellheim to miasto położone 15 minut jazdy pociągiem na wschód od Mainz. Słynne jest z wielkiej fabryki Opla, której ogrom możemy podziwiać z okien pociągów jadąc wzdłuż przez ponad 2. Biurowiec i główna brama wejściowa znajduje się po lewej do wyjścia z dworca głównego, tędy...
-
Channel: Niemcy
2022-11-21, 22:54 -
-
Tak jak w tytule. Przeglądając ostatnio czeską stronę natknąłem się na zdjęcia z browarów. Ta strona to: http://www.zpravy.pivovary.info/?page_id=6458
W sumie to nic w tym dziwnego nie ma, ale przypadkiem odnalazłem tam moje zdjęcia wklejane do galerii browar.biz. Ktoś je sobie po prostu...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Bardzo fajna inicjatywa Funky Fluid. Na Hali Gwardii przez 3 dni na stoisku 9 browarów, wiele ciekawych piw, kilka premier. Stoliki, flipery, szkło festiwalowe.
Bardzo udana impreza, jeszcze zdążycie wpaść.-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
-
Channel: Ukraina
2020-03-26, 04:32 -
-
Browar rzemieślniczy założony przez trzech braci w 2003 roku.
Mieści się w spokojnej i kulturalnej dzielnicy z nocnym życiem wśród wielu barów i modnych lokali w stylu burger bar, coffe style czy sandwich life.
Lokal minibrowaru ukryty jest w bocznej uliczce. Jest dosyć skromny,...-
Channel: Kolumbia
2020-03-17, 14:03 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment