8.12.2007 Poznań, spotkanie pogiełdowe.
Collapse
X
-
-
Wymiękłem... Byk już trochę męczący, w dodatku na samym początku artykułu i wytłuszczonym drukiem, ale ok, w sumie przywykłem. Jednak żeby zrobić z tego grę słowną, z której sam byk jasno wynika, to już trzeba być geniuszem wyższego rzędu.Comment
-
Z takim reportażem to za rok imprezę sponsorować będą chyba piwowarzy domowi a nie browar Grudziądz - wszak, "uczestnicy spotkania uważają, że piwa domowe są lepsze od tych ze sklepu" od Lecha Premium na pewno, ale do cholery niepasteryzowanych piw Grudziądza i pszeniczniaków niech się nie czepiają. Ale widać kto się na czym znaComment
-
Właśnie się dowiedziałem, że warzę piwo i że zorganizowałem zlot piwowarów domowych!Za rok żeby żaden piwowar mi nie zajął miejsca przeznaczonego dla kolekcjonera, bo w ryja!
(żartuję oczywiście, zapraszam wszystkich piwowarów w jeszcze liczniejszym gronie).
I jak tu wierzyć dziennikarzom? Wydawało mi się, że wyraźnie powiedziałem - giełda birofiliów to spotkanie kolekcjonerów, piwowarów domowych i smakoszy piwa... Głos Wielkopolski też trochę przekręcił, ale chyba nie tak bardzo jak WTK.
a może za dwa miechy zrobimy powtórkę? ;-P
TomekComment
-
Bardzo chętnie zorganizowałbym jeszcze jedną imprezę, choćby wiosenną albo letniąale grafik imprez jest chyba dosyć napięty - jeśli znajdziecie mi termin, w którym chcielibyście ponownie przyjechać do Poznania to zrobimy jeszcze lepszą giełdę!
Tomek
Comment
-
Spotkanie jak najbardziej udane... szkoda tylko, że "abstynencić" musiałem i byłem ograniczony do dwóch piw only. Dzięki za atmosferę i darta... choć Arcy i Olrus oszukiwali na całego"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Impreza pogiełdowa tak jak i sama giełda - bardzo udanazakończyliśmy posiedzenie o 2:17
Dzięki organizatorom i gospodarzom
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
Taaa...Ty też
Dziękujemy bardzo za spotkanie. Miło było zobaczyc tak dużo ryjków znanych i poznać nowe
Aaaa..i nie wiem gdzie to wpisać, ale...Pomorek na szaliki był. Nie wiem, czy Michalh znalazł swój, ale po moim zostało tylko wspomnienie. A taki fajny, pusiaty był.......Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2007-12-12, 23:09.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Comment
-
Luuudzie! Ci, co pstrykali - zdjęcia do galerii !!!Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Postaram się dziś coś wrzucić."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment