A mają tam golonki? Mięso, dużo mięsa?
8.12.2007 Poznań, spotkanie pogiełdowe.
Collapse
X
-
Coby nie zaśmiecać głównego giełdowego tematu pochwalę się tu .
Ani w Poznaniu, ani w w Elblągu mnie niestety nie będzie.
Miłej zabawyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziMogę auto nawet u rodziców zostawić to nie jest problem... nie chce mi się tylko potem po auto w inny dzień jechać. A jak odwiozę o odpowiedniej godzinie to zajmie mi to góra 45 minut (już z powrotem do Poznania pociągiem)"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jurgin Wyświetlenie odpowiedziwitam,
jako nie-kolekcjoner i piwowar bardzo-amator postaram pojawić się na giełdzie i spotkaniu. Mam tylko pytanie, czy znajdzie się ktoś na tyle odważny żeby spróbować dwa moje pierwsze piwa i poddać je krytyce?(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jurgin Wyświetlenie odpowiedziwitam,
jako nie-kolekcjoner i piwowar bardzo-amator postaram pojawić się na giełdzie i spotkaniu. Mam tylko pytanie, czy znajdzie się ktoś na tyle odważny żeby spróbować dwa moje pierwsze piwa i poddać je krytyce?"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziTylko szybciutko zrób etykietki i weź ze sobą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jurgin Wyświetlenie odpowiedzihahaha to mnie teraz podpuściłeś, muszę coś wykombinować
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pawcik Wyświetlenie odpowiedziTo może i ja bym coś wziął ze swoich uwarzonych piw, tylko ze ja na razie tylko z gotowców robię wiec jak dla tak tu doświadczonych w domowym warzeniu to nic specjalnego nie będzie I na razie etykietki nie mam swojej
I z gotowców mogą wyjść ciekawe piwka
W końcu toć nie koncerniak
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pawcik Wyświetlenie odpowiedziTo może i ja bym coś wziął ze swoich uwarzonych piw, tylko ze ja na razie tylko z gotowców robię wiec jak dla tak tu doświadczonych w domowym warzeniu to nic specjalnego nie będzie I na razie etykietki nie mam swojej"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jurgin Wyświetlenie odpowiedziJak będzie się jutro na giełdzie snuł jakiś dwumetrowy koleś to pewnie będę ja :P
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment