Coś Warszawiaki, chyba nie do końca przemyśleli sprawę Swych giełd, bo 23 II, a za tydzień, czyli 1 III następna ? Jest wolny termin styczniowy. Sprawa do przemyślenia !
Coś Warszawiaki, chyba nie do końca przemyśleli sprawę Swych giełd, bo 23 II, a za tydzień, czyli 1 III następna ? Jest wolny termin styczniowy. Sprawa do przemyślenia !
Powyżej to przesłanie dla Wojtka: utrzymaj termin styczniowy.
Ze względów historycznych, niekolidujących, finansowych, terminowych i wielu innych też.
Decyzja zapadła w Elblągu odbędzie się tylko 1 giełda z uwagi na wypełniony kalendarz
imprez. Planujemy giełdę 2 sierpnia tj. sobota, to jedynie jak narazie wolny termin z uwagi
na giełdę lipcową w Człuchowie i koniec sierpnia Grodzisk Wielkopolski.
Jeśli w Białej P. pod koniec kwietnia to w Spiżu zrobimy na początku miesiąca.
W 1 lub 2 niedzielę [wszystko zależy od wolnego terminu i życzliwej dyrekcji].
Mając jasność co do terminów, zapraszam do Szczecnia 22 lub 29 marca 2008 r.
Dokładnie będę mógł termin określić dopiero w drugiej połowie stycznia: po 15 stycznia 2008 r. podam czy będzie to sobota 22 czy 29 marca.
Już dziś mogę jednak z całą pewnością zapodać, że Giełda w Szczecinie przypadnie na 160-lecie browaru "Bosman" (d.Bohrisch).
Mając jasność co do terminów, zapraszam do Szczecnia 22 lub 29 marca 2008 r.
Dokładnie będę mógł termin określić dopiero w drugiej połowie stycznia: po 15 stycznia 2008 r. podam czy będzie to sobota 22 czy 29 marca.
Już dziś mogę jednak z całą pewnością zapodać, że Giełda w Szczecinie przypadnie na 160-lecie browaru "Bosman" (d.Bohrisch).
Przyznam, że smutno mi gdy widzę brak Gdańska na powyższej liście. Robione wycofał się z interesu i niestety nikt z gdańskich/trójmiejskich/pomorskich birofilów nie weźmie sobie na głowę takiej imprezy.
Szkoda.
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....
Rok 2019 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł. Będzie ona...
Comment