a jest ona do wglądu ?
Organizacja giełd
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziNie wiem skąd takie dziwne wnioski. ? W Poznaniu byłem na giełdzie jeszcze wtedy, gdy Ty uczyłeś się pisowni polskich liter z elementarza, więc prośba na przyszłość - pisz sprawdzone wieści. O Twej giełdzie wiem nie z anegdot lecz maili od ludzi, którzy byli. W Radomiu było prawie 100 osób ( sam wpisałeś się jako 90 - ty ) więc nie podawaj, że w Poznaniu było 2 razy więcej. ( co miałeś 200 ? ). Na podstawki mam zgodę browaru, ale ani 1 ej nie otrzymałem od Sponsora, tylko musiałem zatroszczyć się o to sam. Ponawiam sugestię, abyś skoncentrował się Własnej giełdzie. ! Do Siego !
Niech Ci będzie... Nawet jeśli w Poznaniu i w Radomiu było tyle samo ludzi, to weź poprawkę, że Twoja giełda była DZIESIĄTĄ z rzędu! Ja nie mam takich tradycji ani DOŚWIADCZENIA w organizacji co TY!
Masz pozwolenie na podstawkę? Łał! To doczytaj czy jest tam wzmianka (choćby małym druczkiem) o nakładzie i czy masz pozwolenie na SPRZEDAŻ znaku towarowego browaru... Czy oni wiedzą, że Ty to sprzedawałeś i generowałeś z tego tytułu bilety narodowego banku polskiego, których oni pewnie nie zobaczyli potem
Z tym "zatroszczeniem się o to sam" to kolejny raz przesadziłeś - Jaki to dzielny organizator z Ciebie, zatroszczyłeś się o to aby nadrukować napisy na podstawkach, których nie dostałeś od sponsora - skoro nie masz ich od sponsora to skąd je masz? Ukradłeś z knajpy? Akurat do mnie w tej kwestii się nie przyczepisz, bo za cały nakład 150 sztuk, zapłaciłem z własnej kieszeni, od browaru nie dostałem nic, a najciekawsze jest to, że podstawki rozdałem za darmo uczestnikom... Ciekawe, nie? W Radomiu by coś takiego nie przeszło, co?
Do siego do siego!
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziPanowie, obaj macie czerwone kartki ode mnie. Takiego głupiego gadania w temacie giełd jeszcze nie było. Po prostu żenada.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziMASAKRAAA
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziTeż,,Zenad, ALE 1@
Tak sobie myślę nieraz, że dla niektórych potrzeba innej kampanii:
pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziRany julek! Nie potraficie odpuścić, to na PW się przenieście!
; Mądry głupiemu odpuszcza . Nie odpowiem na żadne szkalumnie do końca października.!!!
Comment
-
-
Na klaty?
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziKtórego roku?
Panowie, bez jaj, zróbcie jakiś pojedynek na klaty, bo szkoda forum na kolejny pyskówkowy temat.
Temat jest już dawno zakończony - Wizura przecież wyraźnie napisał, w sobie tylko znanym języku, że to żenada...
Ja i tak za rok będę w Radomiu na giełdzie, choćby po to aby promować naszą imprezę (i sabotować ichnią ) więc nie ma co więcej powietrza brandzlować w tym temacie
Arcie, czyń swoją powinność i kilka gałęzi w górę paaaszły w przechmieliny...
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziNa klaty?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziOczywiście liczymy na odpowiednie przeszkolenie przez fachowca.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
Comment