podróż autem z Wrocławia na giełdę do Wawy - 2 wolne miejsca

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• dadek
    Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
    dadek
    Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
    2025-01-12, 18:42
  • bastion
    Łotwa, Aluksne, Talavas Iela 5, Aluksnes Alus.
    bastion
    Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
    W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...
    2024-11-26, 22:29
  • Serokomlak
    Islandia, Djúpivogur, Búð 3, Faktor Brewery Brewpub
    Serokomlak
    Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
    2024-09-26, 19:20
  • dadek
    Niemcy, Hannoversch Münden, Markt 3, Ratsbrauhaus
    dadek
    Hann. Münden leży w odległości około 25 km na północny-wschód od Kassel. To jeszcze Górna Saksonia ale tuż przy granicy z Hesją. Łatwo tu dojechać często kursującymi pociągami.
    Miasteczko nieduże (około 25 tys. mieszkańców) ale pięknie położone w widłach łączących się...
    2024-09-12, 23:59
  • goral1991
    Burzliwa - wolne odfermentowanie
    goral1991
    Witam,

Aktualnie na burzliwej mam Bittera 9BLG zacieranego przy 68 stopniach, jest to dopiero moja 5 warka i przy niej postanowiliśmy skorzystać z chłodziarki, aby utrzymać stałą temperature 14 stopni. Mam pytanie czy to normalne (drożdże US-05) że po 7 dniach mam dopiero 6blg,...
    2017-07-24, 07:28
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...