UWAGA! Spotkanie po Wrocławskich Warsztatach Piwowarskich - lista chętnych!
Collapse
X
-
Comment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Nie wiem już jakie tam powinny być numerki ale na 50% będę ja + moja połówkaPopieraj swój browar.Comment
-
cholera nie skojarzyłem po avatarze- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
UWAGA! Konkurs fotograficzny! Wrocławska Inicjatywa Piwowarska wraz z Wrocławskim Festiwalem Dobrego Piwa i Wrocławskimi Warsztatami Piwowarskimi gorąco zachęcają do udziału. Czekają atrakcyjne nagrody.
Nadsyłanie zdjęć tylko do 20 maja - zatem bierzcie się do przeszukiwania swoich...-
Channel: Festiwale piwne
2016-05-16, 12:56 -
-
Na Słowacji browarów restauracyjnych nie przybywa w takim tempie jak w sąsiednich Czechach, dlatego każdy nowy obiekt tego typu na piwnej mapie cieszy.
W zeszłym roku na zachodzie kraju, w niewielkim miasteczku Skalica przy granicy z Czeską Republiką swoje podwoje otworzył browar Špicer....-
Channel: Słowacja
2025-01-25, 22:06 -
-
Pierwsze podejście do browaru Mikuláš zrobiłem w zeszłym roku. Tuż przed otwarciem lokalu odbyłem rozmowę z panią krzątającą się przy stolikach na zewnątrz. Okazało się, że browaru nie można zobaczyć, bo po prostu piwa tu jeszcze nie warzą. Owszem instalacja jest, pozwolenia tez,...
-
Channel: Czechy
-
-
Piwo po raz pierwszy uwarzono w zeszłym roku.
12% ekstr.
5% alk.
60 IBU
Chmiele: Agnus, Amarillo a Citra
Aromat - ziołowo/łodygowo/korzenny chmiel, trochę drożdży, lekki słód
Piana - zdecydowanie wysoka, trwała z długim kożuszkiem,...-
Channel: Czechy
2024-11-22, 01:28 -
-
Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.
Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.
Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
2024-10-12, 20:15 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment