Moim zdaniem to trzeba się spieszyć z noclegami bo będzie na jazd ludzi ja np. Już mam zapewnione spanie od 1miesiąca na Sienkiewicza pokój z prysznicem tv i aneks kuchenny
Forumowy nocleg przed i po giełdzie w Żywcu
Collapse
X
-
termina wpłacenia zaliczki - do 30 kwietnia. Forma wpłaty zostanie jeszcze ustalona.
browar23 - rozumiem w pełni twój niesamowity entuzjazm odnośnie wizyty w Żywcu ale skoro masz od miesiąca zapewnione spanie na Sienkiewicza to po jaką cholerę 3 dni temu wstawiłeś tekst tego typu
Ja się śpię na Leśnianka 1.5km do browaru albo Sienkiewicza 4-5km do browaru jeszcze myślę nad hotelem Roma jako student za 30zł ale zemnie taki student że szkoda mówić wszystko po 30 dychybez brody...Comment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment
-
-
Nie widzę przeciwskazań. Postawisz po buteleczce Porterówki i miejsce jest TwojeTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Related Topics
Collapse
-
No właśnie, czy ktoś z Was zna albo bywał w Ośrodku Wypoczynkowym Browarów Warszawskich nad jeziorem Sasek Wielki, koło Szczytna?
Ja spędzałem tam każde wakacje, miesiąc lub dwa, od co najmniej 1982 roku aż po zakup ośrodka przez Państwa Nowakowskich - piekarzy. Sentyment...-
Channel: Historia
-
-
Znowu jestem odpowiedzialny za zamieszanie domkowe, ogłaszam więc od razu zapisy do chałupek.
Mamy do dyspozycji domki różnoosobowe.
Jaka jest sytuacja w domkach - domki 2-5 osobowe, z aneksem kuchennym (lodówka, kuchenka), łazienka z prysznicem.
...-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
Mała mieścina Sosnová liczy niespełna 700 mieszkańców i graniczy z bardziej rozpoznawalnym, większym miastem Česká Lípa.
To właśnie tu dwóch przyjaciół Milan Zelenka, oraz Michal Charvát postanowili otworzyć własny browar, a na jego siedzibę wybrali stary, od jakiegoś...-
Channel: Czechy
-
-
DORAN jest odpowiedzialny za zamieszanie domkowe, ogłaszam w jego imieniu więc od razu zapisy do chałupek.
Mamy do dyspozycji domki 5 osobowe.
Jaka jest sytuacja w domkach - DORAN wie.
Na miejscu będzie można poczynić roszady (bez mojego/DORANA pośrednictwa,...-
-
-
Admin sam siebie zrobił odpowiedzialnym za zamieszanie domkowe, ogłasza więc od razu zapisy do chałupek.
Mamy do dyspozycji domki 5 osobowe.
W domkach są łóżka 1 osobowe. Pokoje dla 2 i 3 osób. Na miejscu będzie można poczynić roszady (bez mojego pośrednictwa,...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment