Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
Forumowy nocleg przed i po giełdzie w Żywcu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziWielkie mi mecyje, Nikitowo- rodzinny domek też już zaliczkowany został...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziMylisz się Jarku, będzie kara za strzelanie!
Ooo, mamy taksówkę do Żywca z postojem w Toruniu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziMaleńkaŻonko... i huanghuo... niestety muszę poinformować, że ..pa zbita, nie jadę w tym roku do Żywca. Huanghua, wywal mnie z listy domkowej.
..pa zbitaW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Ponieważ Marcopolok jakby nie jest dostępny, to mam takie pytanie, czy ktoś się orientuje czy i jakie miejsca są jeszcze wolne?
Comment
-
-
no Huanghua z Chechła i Bananaszejk ze Swazilandu zrezygnowaili, to masz co najmniej dwa miejsca wolne- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzino Huanghua z Chechła i Bananaszejk ze Swazilandu zrezygnowaili, to masz co najmniej dwa miejsca wolne
A z tymi miejscami po 2 wymienionych wyżej dżentelmenach, to nie jest tak łatwo, bo oni też parę postów wyżej szukali miejsc.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziJeśli o mnie idzie to sprawa już chyba załatwiona, dołączymy po sąsiedzku do domku milickiego.
A z tymi miejscami po 2 wymienionych wyżej dżentelmenach, to nie jest tak łatwo, bo oni też parę postów wyżej szukali miejsc.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziprzecież miejsc w ośrodku jest około 80, a nie zapisało się nawet 50 osób - miejsc jest od pyty i trochę.
To może ja bym się na niego pisał...
Rezerwuję cały, bo przyjechałbym z żoną i dziećmi (3,6,9) lat. I pewnie zostałbym w Żywcu dłużej niż tylko przez weekend...
Mam nadzieję, że dzieci jakoś to przeżyją. I żona.
Był ktoś w zeszłym roku w Żywcu z rodziną?
Comment
-
-
Po konsultacji z panem z ośrodka u Rumcajsa (być może z samym Rumcajsem, ale nie przedstawił mi się) zamiast rezerwować cały domek, biorę przyczepę.
Tą większą (4 osobową). A żeby być dokładnym, to jest to przyczepa nr 8.
Tak więc jeden domek jest w dalszym ciągu cały wolny.
Oraz jeszcze 4 przyczepy.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcopolok Wyświetlenie odpowiedziDomki, przyczepy zaopatrzone w aneks kuchenny - chyba
Sanitariat w odrębnym kwadracie.
W przyczepach nie ma aneksu kuchennego.
Przyczepy są trochę oddalone od domków. Do wc i natrysków z domków jest ok 80-100m, z przyczep ok 20-30m.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziDo wc i natrysków z domków jest ok 80-100m, z przyczep ok 20-30m.
Ja tam se pospaceruję
Comment
-
Comment