Wzorem zeszłorocznym: jest propozycja najazdu na ośrodek - tym razem Rumcajs, obstalowany przez Marcopoloka - dzięki Ośrodek ten znajduje się bliżej Browaru, niż Fregata - ok. 6 km od Rynku
Noclegów jest łącznie 71, ale dostawki i namioty nie są zabronione
Wyżywienie nieobowiązkowe, nie ma problemu z własnym zaopatrzeniem piwa tudzież ogniskiem.
Ceny od głowy za noc:
30 - domek
20 - przyczepa
10 - namiot
Dostępność:
Domki:
1x 5 osób
5x6 osób
2x8 osób
przyczepy campingowe:
4x4 osoby
2x2 osoby
Rumcajs słynie ze smacznego żarcia podobno i wstępnie ustalone jest, że do sobotniego ogniska (50-100 zł za ognisko samo w sobie)
- średnio w cenie 7 zł za posiłek (grochówa, bigos, szaszłyk itp)
golonki - 20zł
Ponadto w całej okolicy słynie ze znakomitej świni ale trudne do podziału na porcje (cena do ustalenia)
Propozycja jak w zeszłym roku: wpisują się chętni, grupują się wedle uznania na poszczególne pomieszczenia i rezerwują oraz opłacają = wyznaczają "kierownika" domku odpowiedzialnego za rezerwację i wpłatę zaliczki oraz zebranie pozostałej kaski już na miejscu, względnie opłata w całości z góry - szczegóły niebawem, póki co lista chętnych
---------------------
Korzystając z przewagi (informacja rulez) rezerwuję domek 5-osobowy dla mnie, Slavoya, Maggyka i Arta oraz Arka
Przy czym wymienione osoby jeszcze o tym nie wiedzą, no, oprócz mnie
Noclegów jest łącznie 71, ale dostawki i namioty nie są zabronione
Wyżywienie nieobowiązkowe, nie ma problemu z własnym zaopatrzeniem piwa tudzież ogniskiem.
Ceny od głowy za noc:
30 - domek
20 - przyczepa
10 - namiot
Dostępność:
Domki:
1x 5 osób
5x6 osób
2x8 osób
przyczepy campingowe:
4x4 osoby
2x2 osoby
Rumcajs słynie ze smacznego żarcia podobno i wstępnie ustalone jest, że do sobotniego ogniska (50-100 zł za ognisko samo w sobie)
- średnio w cenie 7 zł za posiłek (grochówa, bigos, szaszłyk itp)
golonki - 20zł
Ponadto w całej okolicy słynie ze znakomitej świni ale trudne do podziału na porcje (cena do ustalenia)
Propozycja jak w zeszłym roku: wpisują się chętni, grupują się wedle uznania na poszczególne pomieszczenia i rezerwują oraz opłacają = wyznaczają "kierownika" domku odpowiedzialnego za rezerwację i wpłatę zaliczki oraz zebranie pozostałej kaski już na miejscu, względnie opłata w całości z góry - szczegóły niebawem, póki co lista chętnych
---------------------
Korzystając z przewagi (informacja rulez) rezerwuję domek 5-osobowy dla mnie, Slavoya, Maggyka i Arta oraz Arka
Przy czym wymienione osoby jeszcze o tym nie wiedzą, no, oprócz mnie
Comment