Moim zdaniem to trzeba się spieszyć z noclegami bo będzie na jazd ludzi ja np. Już mam zapewnione spanie od 1miesiąca na Sienkiewicza pokój z prysznicem tv i aneks kuchenny
Forumowy nocleg przed i po giełdzie w Żywcu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNapisz, do kiedy trzeba potwierdzić ilość rezerwowanych miejsc.
termina wpłacenia zaliczki - do 30 kwietnia. Forma wpłaty zostanie jeszcze ustalona.
browar23 - rozumiem w pełni twój niesamowity entuzjazm odnośnie wizyty w Żywcu ale skoro masz od miesiąca zapewnione spanie na Sienkiewicza to po jaką cholerę 3 dni temu wstawiłeś tekst tego typu
Ja się śpię na Leśnianka 1.5km do browaru albo Sienkiewicza 4-5km do browaru jeszcze myślę nad hotelem Roma jako student za 30zł ale zemnie taki student że szkoda mówić wszystko po 30 dychybez brody...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tabletka Wyświetlenie odpowiedziO...tak mało miejsca a my z CarlBergiem jeszcze nie podjęliśmy decyzji
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziJakby co to u nas jest jeszcze miejsce
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziJakąś przyczepę bym zarezerwował gdzieś "spać" trzeba
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziJakąś przyczepę bym zarezerwował gdzieś "spać" trzebaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziJeśli dobrze zrozumiałem Marusię w pierwszym poście, to tu się chwalimy tylko a dzwonić, rezerwować i opłacać trzeba samemu.
Listy ludziska robić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziDomek zdolnośląski
1. Qboland,
2. Jaqba
3. Wiktoria
4. Pepek
5. Tabletka
6. CarlBerg
7. Antoś
Comment
-
-
Nie widzę przeciwskazań. Postawisz po buteleczce Porterówki i miejsce jest TwojeTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment