Ruszać się giełdowicze z tymi deklaracjami bo za dwa tygodnie trzeba zaliczkować.
Forumowy nocleg przed i po giełdzie w Żywcu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziJeśli dobrze zrozumiałem Marusię w pierwszym poście, to tu się chwalimy tylko a dzwonić, rezerwować i opłacać trzeba samemu.
I proponuję wpłacać od razu całość za domki, a tylko za żarcie na miejscu, chyba, że Marco jakoś inaczej się dogada.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcopolok Wyświetlenie odpowiedziRuszać się giełdowicze z tymi deklaracjami bo za dwa tygodnie trzeba zaliczkować.
Mam nadzieję, że zgodnie ze słowami markopoloka nie trzeba będzie zaliczki wpłacić do 30 kwietnia. Nie mając "wytycznych" ciężko byłoby się wszystkim wyrobićWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Przepraszam za opóźnienie wynikłe z mojej niedyspozycji.
Zaliczkowanie:
Opłata za noclegi zostaje podzielona na 2 części
Część 1 (płatna przelewem) obejmująca połowę ceny noclegu
Część 2 (płatna na miejscu) obejmująca drugą połowę noclegu, żarcie, ognisko itp.)
Przelewacie sumę za domek lub przyczepę!!!. Poszczególne kwoty przelewów poniżej
W tytule przelewu wpisujecie: ”Zaliczka za (domek/przyczepę) .... osobowy/ą. Grupa – Browar.biz – 20-22.06.08”.
Przelewacie na: ORW „U Rumcajsa”
BPH SA oddz. Żywiec
46 1060 0076 0000 3200 0042 8520
Kwoty przelewów za poszczególne domki/ przyczepy
Domek 5-osobowy 150zł
Domek 6-osobowy 180zł
Domek 8-osobowy 240zł
Przyczepa 4-osobowa 80zł
Przyczepa 2-osobowa 40zł
Jak ktoś ma niepełny domek lub przyczepę proszę dokonać dokwaterowania. Przelewy mają mieć dokładnie takie wartości jak podane powyżej.
Zaliczki Proszę wysłać najpóźniej do 15.05.2008 (Piętnasty MAJ) Szesnastego będę w kraju na 2 dni i zamknę rezerwację - kto się spóźni - namiot.
Ponieważ od 30.04 do 16.05 będę niedostępny podaje dodatkowo tel. do Rumcajsa
033-865-24-28
Wpłynęły sugestie odnośnie żarcia.
Bigos plus grill (kiełba lub kark) Świnia jest aktualna ale proszę ja dobrze przemyśleć ( trudna w dzieleniu na porcje)
Wzór na Brackie: Ilość zamówionych beczek * cena jednostkowa = kwota złożona na moje ręce w sobotę w samo południe!.
Jakby coś to u Rumcajsa jest Okocim z kijabez brody...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista Wyświetlenie odpowiedziDomek seniorski stolyczny:
1. Ahumba
2. Zona-Taxi
3. Sopista
4. Agnieszka
5. Kibi
6. Kibi - Junior
Comment
-
-
Proszę szefa domku o napisanie jak mamy sie złożyć na zaliczkę.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedziProszę szefa domku o napisanie jak mamy sie złożyć na zaliczkę.
Comment
-
-
Czy jakiś domek ma jeszcze 2 miejsca wolne?
Trójmiejski domek w tym roku nie może się zebrać razem, wiec szukam domku chętnego mnie przygarnąć .... i BanaszkaW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Jeśli są gdzieś jeszcze kolejne 2 wolne miejsca, to ja bym się też pisał. (Ja + Opal79 )
Jeszcze takie pytanko. Rozumiem, że ewentualny namiot (własny) nie trzeba rezerwować, tylko uiścić kwotę na miejscu?Last edited by kopyr; 2008-04-29, 08:37.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcopolok Wyświetlenie odpowiedzi
W tytule przelewu wpisujecie: ”Zaliczka za (domek/przyczepę) .... osobowy/ą. Grupa – Browar.biz – 21-22.06.08”.
Zaraz ścigam Marka, bo w piątek nie chcę spać w samochodzie
Comment
-
-
Na przelewie piszcie datę 20-22 czerwca, skońsultowałam z Markiem.To co już poszło, to Rumcajs i tak będzie wiedział, o co chodzi, ale reszta niech już wpisuje poprawne daty
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista Wyświetlenie odpowiedziSkoro ktoś został "jednogłośnie" wybrany na szefa to po prostu płaci za swoją "załogę" sam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedziProszę szefa domku o napisanie jak mamy sie złożyć na zaliczkę.
Comment
-
-
Zaliczka za domek GTW wysłana
Comment
-
Comment