no Huanghua z Chechła i Bananaszejk ze Swazilandu zrezygnowaili, to masz co najmniej dwa miejsca wolne
Jeśli o mnie idzie to sprawa już chyba załatwiona, dołączymy po sąsiedzku do domku milickiego.
A z tymi miejscami po 2 wymienionych wyżej dżentelmenach, to nie jest tak łatwo, bo oni też parę postów wyżej szukali miejsc.
Jeśli o mnie idzie to sprawa już chyba załatwiona, dołączymy po sąsiedzku do domku milickiego.
A z tymi miejscami po 2 wymienionych wyżej dżentelmenach, to nie jest tak łatwo, bo oni też parę postów wyżej szukali miejsc.
Co Ty Kopyr opowiadasz - przecież miejsc w ośrodku jest około 80, a nie zapisało się nawet 50 osób - miejsc jest od pyty i trochę.
przecież miejsc w ośrodku jest około 80, a nie zapisało się nawet 50 osób - miejsc jest od pyty i trochę.
Czy ja dobrze zrozumiałem, że jeden domek (wstępnie opisany jako trójmiejski) jest cały wolny?
To może ja bym się na niego pisał...
Rezerwuję cały, bo przyjechałbym z żoną i dziećmi (3,6,9) lat. I pewnie zostałbym w Żywcu dłużej niż tylko przez weekend...
Mam nadzieję, że dzieci jakoś to przeżyją. I żona.
A ja nie rezerwuję domku, bo przyjadę z namiotem, skoro można
Zresztą znając siebie, to i tak zasnę tam, gdzie wypiję ostatniego łyka... (to tak ku przestrodze, gdyby mnie ktoś na wieczorną degustację chciał zaprosić)
Po konsultacji z panem z ośrodka u Rumcajsa (być może z samym Rumcajsem, ale nie przedstawił mi się) zamiast rezerwować cały domek, biorę przyczepę.
Tą większą (4 osobową). A żeby być dokładnym, to jest to przyczepa nr 8.
Tak więc jeden domek jest w dalszym ciągu cały wolny.
Oraz jeszcze 4 przyczepy.
Domki, przyczepy zaopatrzone w aneks kuchenny - chyba
Sanitariat w odrębnym kwadracie.
Dopytałem trochę i:
W przyczepach nie ma aneksu kuchennego.
Przyczepy są trochę oddalone od domków. Do wc i natrysków z domków jest ok 80-100m, z przyczep ok 20-30m.
Comment