Z Częstochowy to Ty masz już rzut beretem
Forumowy nocleg przed i po giełdzie w Żywcu
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziMam prośbę - zarezerwujcie mi jakieś w miarę równe miejsce pod namiot przy jakimś "czujnym"() domku. (...) Czy ktoś by się podjął? Planuję przyjechać późnym popołudniem w piątek. (...)Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziZresztą znając siebie, to i tak zasnę tam, gdzie wypiję ostatniego łyka... (to tak ku przestrodze, gdyby mnie ktoś na wieczorną degustację chciał zaprosić)Last edited by pirackamuza; 2008-06-06, 20:21.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedzibiorąc, oczywiście, pod uwagę to:
Nie ma chętnych?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziNie ma chętnych?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziWszędzie jesteś mile widziany
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi(...)raczej o tej porze roku mało jest amatorów takiego noclegowaniaDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziTo kiedy pod namiot? W pażdzierniku?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzinie pamiętasz, jak pod namiotem przy Hacjendzie w czerwcu przed którąś giełdą niemalże przymarzliśmy do podłoża?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
A tak "bajdełej", bo nie chce mi się nowego tematu zakładać - jako że przyjadę automobilem, wrzucę do bagażnika kilka zielonych Kasztelanów, trochę Grudziądza, może jakieś Krajany czy Ambery, no i prawdopodobnie wybiorę się przed giełdą do Czarnkowa po tamtejsze dobra...
Ktoś zainteresowany?
A z drugiej strony liczę na wzbogacenie zbioru o nowe etykiety z piw domowych...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Za kilka dni jadymy do Żywca a temat przycichł.
Ani namiarów na Rumcajsa. (Strona ośrodka nie działa. Marko ten osrodek działa chociaż?)
Ani czy coś ustalone jest odnośnie jedzeniaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ośrodek mieści się na ulicy Królowej Jadwigi.
Dla zmotoryzowanych:
K.Jadwigi to boczna od ul Krakowskiej (z Żywca kierunek Kraków/ Sucha Bes.)
Dla Pieszych
Dojazd z Dworca PKP autobusem MZK linie 4/16/17 (rozkład jazdy z mapką na www.mzk.zywiec.pl ) z przystanku do tyłu 400 metrów następnie w prawo i do końca prosto (droga kończy się bramą OW u Rumcajsa) Można poprosić kierowce o zatrzymanie się tuż przy skręcie (trasa nie jest oblegana, nie powinno być problemu)
Ewentualnie taxi która dowiezie aż pod brame ośrodka. Gdzieś mam numer na dużą taryfę to go znajdę. Kto chętny to pisać na PW.
Jedzenie ustalone na sobotę.
Na gorąco po przyjeździe z giełdy i na wieczór smaczne dodatki do ogniska
śniadania nie zamawiałe bo nie było takiego wniosku.
To tyle - jak czegos nie wiadomo pytać!bez brody...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcopolok Wyświetlenie odpowiedziz przystanku do tyłu 400 metrów następnie w prawo i do końca prosto (droga kończy się bramą OW u Rumcajsa)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcopolok Wyświetlenie odpowiedziJedzenie ustalone na sobotę.
Na gorąco po przyjeździe z giełdy i na wieczór smaczne dodatki do ogniska
śniadania nie zamawiałe bo nie było takiego wniosku.
Comment
-
Comment