Witam kolegów czy są chętni do pomocy i zrobienia giełdy w browarach Jagieło w Chełmie bo sam nie dam rady i nie wiem jak się za to zabrać
Giełda w browarze Jagiełło
Collapse
X
-
A w którym z browarów chcesz ją zrobić ? Ja znam tylko 1 tzn Browar JagieŁŁo w Pokrówce pod Chełmem .Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika browar23 Wyświetlenie odpowiedzita tam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika browar23 Wyświetlenie odpowiedziProste tylko że trzeba jakoś to zorganizować a ja nie mam bladego pojęcia o tym ale po świętach wale do browaru i omówię szczegóły czy zwiedzanie browaru etykiety i kapsle wystarczyły by dla kolekcjonerów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika browar23 Wyświetlenie odpowiedziKiedyś rozmawiałem z dyrektorem był na tak dawał plac etykiety kapsle ale nie miał stolików i brak miejsca na auta bo mały plac i brak ludzi do pomocy bo to by było w sobotę albo w niedzieleLast edited by cororo; 2008-03-23, 20:14.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika browar23 Wyświetlenie odpowiedziKiedyś rozmawiałem z dyrektorem był na tak dawał plac etykiety kapsle ale nie miał stolików i brak miejsca na auta bo mały plac i brak ludzi do pomocy bo to by było w sobotę albo w niedziele
p.s.
widzę, że masz uszkodzona klawiaturę (brak . i , )
nowa kosztuje 12 zł, wysłać?Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
O ile sie nie mylę to giełda jest imprezą birofilistyczną, nie piwowarską mam zgłosić temat do przeniesienia, czy mają się przy okazji giełdy odbywać jakieś "piwowarzenia"?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika browar23 Wyświetlenie odpowiedziZaproszenie na browar.biz Krzysiu jeśli mieszkasz w Świdnicy to super może się spotkamy na piwie bo na wakacie może się wybiorę do Świdnicy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizja Wyświetlenie odpowiedziPrzyjedz w ostatnia niedziele do Lublina na Gielde staroci na Placu Wolnosci , my birofile Tobie pomozemy w tym temacie . Prezes Lubelskiego Klubu Birofila Janek
Comment
-
Comment