Wystarczy "zainstalować pasek narzędzi Megaupload Toolbar" i nie będzie problemu, a potem go odinstalować. W razie czego jak będe miał troszkę czasu to wrzucę na rapidshare.
wrażenia po warsztatach
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KwAsU_pl Wyświetlenie odpowiedziWystarczy "zainstalować pasek narzędzi Megaupload Toolbar" i nie będzie problemu, a potem go odinstalować. W razie czego jak będe miał troszkę czasu to wrzucę na rapidshare.
A tak przede wszystkim to chciałem podziękować Marusi za kolejną bardzo udaną towarzysko i "smakowo" imprezę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KULI Wyświetlenie odpowiedziU mnie plik się ściągnął dość szybko, ale niestety SpeedCommander sygnalizuje błąd przy rozpakowywaniu: "plik wydaje się uszkodzony".
A tak przede wszystkim to chciałem podziękować Marusi za kolejną bardzo udaną towarzysko i "smakowo" imprezę.
Comment
-
-
Co mogę napisać, cholernie żałuję, że nie mogliśmy przyjechać w tym roku. Niestety na niektóre, bardzo przykre, okoliczności niestety nie ma się wpływu
Po tym co widziałem w zeszłym roku, będąc po raz pierwszy na Warsztatach, jestem pewien, że była to świetna impreza. Żałuję, że nie mogliśmy sami w jej przygotowaniu pomóc oraz zrealizować kilku naszych pomysłów, nie tylko piwowarskich. Mam nadzieję, że spotkamy się w przyszłym roku i wtedy wystawimy też nasze piwa do konkursu
Strasznie fajnie, że organizujesz taką imprezę Gratulujemy wszystkim zwycięzcom i zapraszamy do zgłaszania się po nagrodySurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
Comment