Wystarczy "zainstalować pasek narzędzi Megaupload Toolbar" i nie będzie problemu, a potem go odinstalować. W razie czego jak będe miał troszkę czasu to wrzucę na rapidshare.
wrażenia po warsztatach
Collapse
X
-
A tak przede wszystkim to chciałem podziękować Marusi za kolejną bardzo udaną towarzysko i "smakowo" imprezę.Comment
-
Winrar-em poszło - dzięki.Comment
-
Co mogę napisać, cholernie żałuję, że nie mogliśmy przyjechać w tym roku. Niestety na niektóre, bardzo przykre, okoliczności niestety nie ma się wpływu
Po tym co widziałem w zeszłym roku, będąc po raz pierwszy na Warsztatach, jestem pewien, że była to świetna impreza. Żałuję, że nie mogliśmy sami w jej przygotowaniu pomóc oraz zrealizować kilku naszych pomysłów, nie tylko piwowarskich. Mam nadzieję, że spotkamy się w przyszłym roku i wtedy wystawimy też nasze piwa do konkursu
Strasznie fajnie, że organizujesz taką imprezęGratulujemy wszystkim zwycięzcom i zapraszamy do zgłaszania się po nagrody
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
Related Topics
Collapse
-
Piwo jaśniutkie, ale nie idealnie klarowne,. PIana obfita, średniopęcherzykowa, utrzymuje się długo po nalaniu. Są też obrączki na szkle.
Alk. 4,0%
Wysycenie średnie do wysokiego.
Zapach mikry, słodowy, słodowo-zbożowy, chmiel niemal niewyczuwalny.
Piwo początkowo...-
Channel: Czechy
2024-09-16, 14:48 -
-
Browar restauracyjny Viedi mieści się na przedmieściach spokojnego miasteczka jakim jest Jelgava. Ale generalnie można to przypiąć chyba do każdego łotewskiego miasta poza stolicą. W piękny letni dzień widać mnóstwo ludzi spacerujących, czy też oddających się żegludze po rzece Lelupie....3 Photos
-
Channel: Łotwa
-
-
Browar Jana więcej chyba sprzedaje dla obcych podmiotów niż firmuje własną marką i to jest takie piwo. Jak coś się sprzedaje dla kogoś nie pod swoją marką to może być nie do końca dobre (domysł). W sensie nie idealne. I takie też jest - nie idealne. Ale też oczekiwać od rzemieślniczego...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-02-27, 12:09 -
-
4 klasyczne amerykańskie chmiele, które stały się ikonami amerykańskiego piwowarstwa, gdy my (no dobra ja) jeszcze zachwycaliśmy się koźlakiem i porterem - citra, cascade, simcoe i amarillo, są tu dlatego, gdyż jest to hołd dla amerykańskiej odmiany IPA. I taka ona jest. Klasyczna!
...-
Channel: Włochy
2023-02-23, 12:20 -
-
4,5 % alk. (pewnie z racji laktozy gęstości nie podali). Termin do 20.04.2025
Akurat za milk stoutami nie przepadam i pewnie dlatego nie będę obiektywny. Stouty wszelakie jednak lubię i co jakiś czas do milka wracam.
Już po nalaniu piana znika do zera, nagazowanie minimalne...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-02-12, 16:35 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment