głosuję na opcję niedzielną
Co z giełdą w Poznaniu?
Collapse
X
-
POD ŻADNYM POZOREM PROSZĘ NIE KLIKAĆ W PONIŻSZY LINK
Comment
-
-
No i nie kliknąłem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziBabska ciekawość nie pozwoliła mi nie kliknąć
Do zobaczenia w Poznaniu"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Jak niedziela to i mnie może sie uda być"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6 Wyświetlenie odpowiedzianteks, tym razem jedziesz z namiMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
ZNIŻKI KOLEJOWE NA GIEŁDĘ
Szanowni Koledzy i Koleżanki!
Aktualnie około 65 listów jest w drodze do Was wraz ze zniżkami i symbolicznymi zaproszeniami (dla osób, które rejestrowały się w ubiegłym roku). Zniżki obowiązują na pociągi PKP Przewozy Regionalne, upoważniają do zakupu biletu ulgowego z upustem, o ile mnie pamięć nie myli, 37% na dojazd do Poznania i na powrót. Pociągi osobowe i/lub pospieszne rzecz jasna.
Zniżki wysyłałem wszystkim, również Poznaniakom i osobom, które będą się wybierały samochodem. Jeśli ktoś dysponuje wolną - nie wykorzystaną zniżką, można ją przekazać znajomym, którzy na naszą giełdę wybierają się właśnie pociągiem.
Osoby, które były w ubiegłym roku na giełdzie, ale z jakiegoś powodu nie podały swojego adresu korespondencyjnego i/lub osoby, które do poniedziałku 1 grudnia, nie otrzymają obiecanych listów, proszone są o kontakt zwrotny to zdążę podesłać jeszcze zniżki i zaproszenie priorytetem.
Osoby chętne, które w tym roku chciałyby do Poznania na giełdę przyjechać pierwszy raz również mogą otrzymać zniżki kolejowe, proszę jedynie o podanie danych kontaktowych przez e-mail lub PW.
To tyle odnośnie zniżek i zaproszeń. Aha, jeszcze jedno, w którymś mailu, ktoś zapytał mnie czy giełda jest spotkaniem zamkniętym czy otwartym dla wszystkich. Otóż oświadczam wszem i wobec, że KAŻDA CHĘTNA OSOBA, bez względu na to czy kolekcjoner z 30 letnim stażem czy posiadacz 20 etykiet, 5 kapsli i 30 podstawek, 100letni i 10 letni może na naszą giełdę przybyć i rzecz jasna dobrze się bawić!
Jedyne dwie restrykcje rzecz jasna to to, że osoby poniżej 16 roku życia na giełdę nie mogą przybyć same (dotyczy raczej młodych rodzimych kolekcjonerów) oraz to, że nikt bez dowodu piwa nie dostanie :-) - a tak poza tym wszystko w granicy normy.
T. Piekarski
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziSzanowni Koledzy i Koleżanki!
Aktualnie około 65 listów jest w drodze do Was wraz ze zniżkami i symbolicznymi zaproszeniami (dla osób, które rejestrowały się w ubiegłym roku). Zniżki obowiązują na pociągi PKP Przewozy Regionalne, upoważniają do zakupu biletu ulgowego z upustem, o ile mnie pamięć nie myli, 37% na dojazd do Poznania i na powrót. Pociągi osobowe i/lub pospieszne rzecz jasna.
A co spotkania przedgiełdowego ja jestem za i proponuję do piątku stworzyć listę osób zainteresowanych takim spotkaniem i zarezerwować jakieś stoły np. w Proletaryacie.
Otwieram listę:
1. Maggyk
2. ARTLast edited by Maggyk; 2008-11-25, 13:29.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziApropo zniżek to czy ktoś się orientuje czy fakt, że od 1 grudnia pociągi pospieszne ma przejąć PKP Intercity wpłynie na możliwość wykorzystania zniżek wydanych przez PKP PR do podróży takimi właśnie pociągami?
Comment
-
Comment