Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
Co z giełdą w Poznaniu?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mgiełka26 Wyświetlenie odpowiedziNie zapeszaj bo właśnie drożdże dodaje
Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70 Wyświetlenie odpowiedziJak tam warka nr1 drożdżyki ruszyły ?
Ale ruszyły Wczoraj jeszcze trochę Macieja pomęczyłam.. Myślę, że będzie ok.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziSuper sprawa z identyfikatorami z imionami Teraz wiem że jeden z Forumowiczów zwał się Sławek, ale znowuż teraz jego nicka forumowego zapomniałem... No cóż nie można mieć wszystkiego
W ogóle skandel że w grochówce było więcej mięsa niż ziemniaków! Powtarzam, skandal!
A tak przy okazji to podziękowania Grotheskowi za giełdę
Comment
-
-
SERDECZNE PODZIĘKOWANIA UCZESTNIKOM
Szanowni Koledzy i Koleżanki!
Chciałbym jeszcze raz, nie bardziej oficjalnie i nie mniej gorąco, podziękować wszystkim uczestnikom naszego niedzielnego spotkania w Poznaniu! To w dużym stopniu dzięki Wam nasza impreza zakończyła się sukcesem, drugi raz z rzędu. Mam nadzieję, że za rok spotkamy się w niemniejszym gronie i że kolejna, III Ogólnopolska Zimowa Giełda Birofiliów, będzie jeszcze większym wydarzeniem niż jej dwie poprzednie, dziewicze i innowacyjne edycje!
Jako młody duchem i ciałem, a przede wszystkim doświadczeniem organizator, wyciągnąłem wiele wniosków i sporo się nauczyłem podczas organizowania imprezy. Pomimo kilku przeciwności losu i niespodziewanych wydarzeń udało się wszystko dopiąć niemalże na ostatni guzik. Jestem świadomy tego, co poszło źle, ale z drugiej strony wierzę, że szala tych lepszych - pozytywnych rzeczy przeważyła te niedociągnięcia i splot nieprzewidzianych zdarzeń, bez których tak naprawdę trudno się obyć organizując takie przedsięwzięcie samemu... :-)
Przede wszystkim chciałbym podziękować naszemu sponsorowi, którym oczywiście był Browar Fortuna z Miłosławia, za przychylność i bezinteresowne wsparcie, które zakończyło się wzejemnym sukcesem! Moje ukłony wędrują do Pana Matelskiego z działu marketingu browaru i do Pana Stawskiego z zaopatrzenia, który wszystko dostarczył na miejsce giełdy!
Kolejna osoba, której bardzo dziękuję za przychylność to kierownik obiektu, gdzie odbyła się nasza giełda - Pan Marian Korbanek. Serdeczne dzięki za okazany kredyt zaufania!
Chciałbym bardzo serdecznie podziękować moim znajomym kolekcjonerom i przyjaciołom, tym bliższym i tym dalszym, bez których pomocy tego dnia, giełda nie byłaby taką jaka wyszła...
- Kłaniam się nisko dla Mariusza Łęgowskiego i Tomka Nowaka z Poznania - za pomoc przed giełdą, w czasie imprezy i po, gdy wspólnymi siłami okiełznaliśmy salę, stoliki i gości...
- Ewie i Jurkowi z Lublina oraz Krzyśkowi ze Stalowj Woli serdecznie dziękuję za pomoc przy przygotowaniu kopert z gadżetami, za pomoc w czasie obsługi giełdy i za pyszne piwko przywiezione z moich rodzinnych stron.
- Adrianowi z Aleksandrowa Łódzkiego za pomoc z transportem grochówki i kredyt, nie tylko zaufania, którym mnie wsparł!
- Kolejny rok z rzędu wielkie dzięki dla Grześka Lassoty z Zakopanego za pomoc w projektach i opracowaniu grafiki kapsla i podstawki a także logo giełdy.
- Podziękowania wędrują także do kierownictwa i personelu Baru Apetyt z Poznania, dzięki którym mogliście zajadać gorącą i pyszną grochówkę prosto z kotła! Od tej pory póki żyję, nie będzie w Poznaniu giełdy organizowanej z moim udziałem bez cateringu - Amen!
- Namiętne całusy posyłam swojej dziewczynie Agnieszce, bez której wsparcia i pomocy nie byłbym w stanie psychicznie podołać organizacji imprezy dla tak wielu osób.
Jeśli o kimś zapomniałem to serdecznie przepraszam, na pewno nie zrobiłem tego celowo! Bóg, Allah, Budda, Hefajstos, Swaróg, O.Rydzyk * (niepotrzebne skreślić ) zapłać!
z piwnymi pozdrowieniami,
Tomasz "Grothesk" Piekarski
tel. 880 853 333
grothesk@gazeta.pl
PO BOX 235
60-959 POZNAŃ
Comment
-
Comment