Noclegi - Żywiec 2009
Collapse
X
-
Comment
-
Oj panie kolego szanowny i szanowany zeby takiego glupiego nika jak moj niezapamietac to juz nie dobrze.
To sem jo BOMBA z Wrocka.
Witam Wszystkich i niestety mam do zakomunikowania troszke smutna wiadomosc.
Rozmawialem pare minut temu z NEPTUNEM i sa smutne wiesci poniewaz w domkach nie ma dostepu do kuchenek ani gazowych ani elektrycznych ani mikrofali i nie ma innego miejsca gdzie mozna by przygotowac sobie jakis cieply posilek.
Zostaje tylko czajnik i chinskie zupki itp wynalazki zalewane woda.
Komunikacja jest bezposrednio spod NEPTUNA do Zywca autobusowa .
Prosze te informacje wziasc do serca i pod rozwage bo nie samym chmielem piwosz zyje.
Ewentualnie zostaje grill i to trzeba miec chyba swoj wlasny ale nie jestem tego pewien.
Pozdrowionka i do zobaczyska w Zywcowym Neptunie.
Chwala za chinskie zupki i pure ziemniaczane z knorra.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)Comment
-
Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.plComment
-
Oj panie kolego szanowny i szanowany zeby takiego glupiego nika jak moj niezapamietac to juz nie dobrze.
To sem jo BOMBA z Wrocka.
Witam Wszystkich i niestety mam do zakomunikowania troszke smutna wiadomosc.
Rozmawialem pare minut temu z NEPTUNEM i sa smutne wiesci poniewaz w domkach nie ma dostepu do kuchenek ani gazowych ani elektrycznych ani mikrofali i nie ma innego miejsca gdzie mozna by przygotowac sobie jakis cieply posilek.
Zostaje tylko czajnik i chinskie zupki itp wynalazki zalewane woda.
Komunikacja jest bezposrednio spod NEPTUNA do Zywca autobusowa .
Prosze te informacje wziasc do serca i pod rozwage bo nie samym chmielem piwosz zyje.
Ewentualnie zostaje grill i to trzeba miec chyba swoj wlasny ale nie jestem tego pewien.
Pozdrowionka i do zobaczyska w Zywcowym Neptunie.
Chwala za chinskie zupki i pure ziemniaczane z knorra.
Jaqba weźmiesz grilla, jesli przeżył po WWP, jak dasz radę oczywiście? My nie dysponujemy. Możemy wziąć węgiel do niego, bo takowy mamyOstatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2009-06-16, 20:40.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Comment
-
Takowy przeżył i ma się nieźle bierzta ten węgiel bo u mnie już pustki, a nie wiem czy zdążę po drodze kupić. Wsad na grilla we własnym zakresie - nie mam czasu na pichcenie.Comment
-
Super. Idę wystawić węgiel na korytarz coby go nie zapomniećŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
-
Comment
-
Ta... szczególnie ten brak opadów...
Ale nie ważne... imprezka była fajna, wiem - błyskałem po oczach mocno, ale zdjęć parę udało się zrobić. Obiecałem współimprezowiczom w domku nr 5, że nie udostępnię ich publicznie (przynajmniej na razie i na pewno nie wszystkie), dlatego też chętnych zapraszam na PW, to podam tajemne miejsce gdzie "schowałem" zdjęcia.Comment