Tak się składa, że na giełdę mogę przywieźć coś ze Szczyrzyca, Pokrówki (Jagiełło) lub Grybowa. Ktoś chętny?
Żywiec 2009 - giełda piwna
Collapse
X
-
No to ja napiszę czego szukam. Krajana Nakela i Ambera Remusa. W zamian coś z dużej oferty Marii i nie tylko.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTak się składa, że na giełdę mogę przywieźć coś ze Szczyrzyca, Pokrówki (Jagiełło) lub Grybowa. Ktoś chętny?
Mogę przywieźć różne Krajany (ale nie wiem, czy Nakela), Czarnkowa, Kasztelany.
A jak kogoś interesują regionalne koncerniaki , to także oba Specjale EB oraz Kapera.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Chełm - Żywiec
Kolekcjoner z Ukrainy prosił mnie o podanie info:jak dostać się z Chełma ( taka pisownia ?) do Żywca?
czy PKS-em , pociągiem?
godziny odjazdów ?mój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988
Comment
-
-
Jest delikatna szansa. że na giełdzie (w piątek lub sobotę) pojawi się i moja skromna osoba. Mam odstawione na wymiankę ponad 20 szt. piw zagranicznych. Łotwa, litwa, rosja, włochy, dania i coś tam jeszcze (skleroza) Najchętniej swoje piwska bym wymieniłbym na zagranicę której jeszcze nie piłem i mam nadzieję, że z tym nie będzie na giełdzie problemu.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Na pewno są autobusy do Katowic, PKS. Jeden rano drugi wieczorem. Dokładnych godzin nie pamiętam. Z Katowic do Żywca już łatwiej.Bezpośrednich pociagów chyba brak, był do Katowic ale chyba zlikwidowali. Zreszta autobus jest tańszy. Ten nocny jedzie krótsza trasą .Last edited by gobong; 2009-06-08, 21:51.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziNa Grybów byłbym chętny.
Mogę przywieźć różne Krajany (ale nie wiem, czy Nakela), Czarnkowa, Kasztelany.
A jak kogoś interesują regionalne koncerniaki , to także oba Specjale EB oraz Kapera.
Kaper jest dostępny w co najmniej jednym markecie w Żywcu, więc chyba nie warto go przywozić na giełdę.
Comment
-
-
Z Katowic do Żywca jeżdżą również pociągi osobowe, więc nie byłoby problemu z tym środkiem lokomocji. Czas jazdy ok 1h 45 min, cena biletu normalnego ok. 15zł. Osobowy 2 klasa.Last edited by karin861; 2009-06-09, 09:59.Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
-
Giełda
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziNo to ja napiszę czego szukam. Krajana Nakela i Ambera Remusa. W zamian coś z dużej oferty Marii i nie tylko.
Comment
-
-
Z GABa ale tylko Super Mocne.Niestety tylko to jest u mnie dostępne.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTak się składa, że na giełdę mogę przywieźć coś ze Szczyrzyca, Pokrówki (Jagiełło) lub Grybowa. Ktoś chętny?
Z piw nie rzemieślniczych, chętny jestem na: Zodiaka, Racibórz i nowe wynalazki koncernów niepasteryzowany Bosman i Piast oraz Kasztelan. Jak zwykle koźlaki (zagraniczne) też mnie interesują.
Comment
-
Comment