Najlepiej PKS ja sam tak praktykuje Chełm karków 08.45 rano bilet 45zeta w Krakowie na 15.20 i z karkowa do żywca 15.55 w żywcu 18.20
Żywiec 2009 - giełda piwna
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adi_999 Wyświetlenie odpowiedzijeśli ktos chętny zapraszam na PW. jeżeli nie ma jakiegos polskiego piwka na zdjęciu którego poszukujesz - napisz
Podaj ceny oferowanego przez Ciebie piwa.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Jestem całkowicie zielony w tym temacie. Nigdy nie byłem na takiej giełdzie. Te rózne piwa mozna oficjalnie kupić ( ewentualnie wymienić) od osób oferujących je na giełdzie.
Odbywa sie to oficjalnie czy też trzeba patrzeć pod stoły
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Horse1963 Wyświetlenie odpowiedziJestem całkowicie zielony w tym temacie. Nigdy nie byłem na takiej giełdzie. Te rózne piwa mozna oficjalnie kupić ( ewentualnie wymienić) od osób oferujących je na giełdzie.
Odbywa sie to oficjalnie czy też trzeba patrzeć pod stoły
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziMogę przywieźć różne Krajany (...), Czarnkowa, Kasztelany.
A jak kogoś interesują regionalne koncerniaki , to także oba Specjale EB oraz Kapera.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adi_999 Wyświetlenie odpowiedzijeśli ktos chętny zapraszam na PW. jeżeli nie ma jakiegos polskiego piwka na zdjęciu którego poszukujesz - napiszmój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziZ GABa ale tylko Super Mocne.Niestety tylko to jest u mnie dostępne.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Teraz konkretnie, po zrobieniu roentgena w sklepach
Mogę zaoferować: Krajany (Czerwone, Irlandzkie Mocne, Specjal, Nakielskie Ciemne, Porter), Ambery (Żywe, Koźlak, Złote Lwy, Grand), Kasztelany (niepasteryzowany oraz zwykły i mocny), Witnicę (Lubuskie niepasteryzowane i Czarny Boss Porter), Czarnków (Noteckie ciemne i jasne). W razie czego także Kaper, bo tego na południu pewnie nie ma.
Ja sam zainteresowany byłbym praktycznie każdym piwem z niekomercyjnych browarów z południa kraju.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
Comment