Mam takie pytanie: czy ktoś z warszawiaków wybiera się w piątek samochodem do Żywca? Co prawda do ostatniej chwili nie będę wiedział, czy uda mi się pojechać, ale chciałbym się wstępnie zorientować.
Ostatnia zmiana dokonana przez żąleną; 2009-06-15, 15:17.
Anol z Finlandii wrócił do Polski stopem więc Ty też dasz rade.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Mam takie pytanie: czy ktoś z warszawiaków wybiera się w piątek samochodem do Żywca? Co prawda do ostatniej chwili nie będę wiedział, czy uda mi się pojechać, ale chciałbym się wstępnie zorientować.
co prawda jadę w piatek, ale już mam (sorry, Żona-Taxi) full.
To ja się podłączam pod pytanie Żą, niestety muszę być w Warszawie do 15 w piątek, po tym czasie jak najszybciej chciałbym się przeteleportować po Piwiarni Żywieckiej .
Czy ktoś się orientuje ewentualnie w jakiś środkach komunikacji zbiorowej do Żywca z Katowic?
To ja się podłączam pod pytanie Żą, niestety muszę być w Warszawie do 15 w piątek, po tym czasie jak najszybciej chciałbym się przeteleportować po Piwiarni Żywieckiej .
Czy ktoś się orientuje ewentualnie w jakiś środkach komunikacji zbiorowej do Żywca z Katowic?
Ja jadę w czwartek PKSem z Warszawy Zachodniej o 21.45 całą noc, o 5 jest w Żywcu. W piątek też on kursuje. Bilet normalny 54 zł, i jesteś bezpośrednio w Żywcu.
Witam, szukam wszystkiego (przede wszystkim butelki) związanego z browarami w Lubaniu (Lauban) i okolicznych browarów oraz browaru Saskiego w Radomiu...
Witam
Otwieram minibrowar w Krakowie Nowa huta o wybiciu 2hl, mam już załatwione wszystkie formalności i zamontowany sprzęt, szukam osoby która pomogłaby mi zrobić dobre piwo.
Jestem otwarty na wszystkie rodzaje współpracy.
Witam. Szukam browarnianych rzeczy związanych z miastem Kustrin (Custrin). Butelki, porcelanki, szyldy, etykiety itp. Kupie lub wymienię. Pozdrawiam....
Z różnych perspektyw opowiadano już historię Warszawy. Ale żeby podążać w niej za zapachem piwa – tego jeszcze nie było!
W książce Piotra Wierzbickiego to właśnie browarnictwo jest głównym bohaterem. Gdzie mieszkali, a gdzie poświęcali się swojemu rzemieślnictwu piwowarzy...
Comment