Zawsze jakieś wiedzy przybywa. Nieraz nawet szokującej
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70
A mnie nie odwiedziłeś NIEŁADNIE
noo Plan był tak napięty, że mi jakos wyleciało ze łba, że tam jesteś.
Ale Ty też nas nie odwiedziłeś
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
No w końcu dotarłem na chatę, LSP przygotowana profesjonalnie, poziom wykładów idzie w górę , jakość noclegów również (były łóżka i pościel z pudełek pod ścianą -nówka niespana ).
Wielkie podziękowania dla Pani Agnieszki za organizację i dla wszystkich 10 wykładowców za przekazywanie wiedzy.
noo Plan był tak napięty, że mi jakos wyleciało ze łba, że tam jesteś.
Ale Ty też nas nie odwiedziłeś
No tak też miałem masę roboty bo tylko dwa dni w pracy a od środy trochę biegania związanego z giełdą i w sprawach prywatnych ale w przyszłym roku się poprawię pozdrawiam
ZMIANA TERMINU. Coroczna trzydniowa impreza piwna, na którą składają się festyn w parku, spotkanie przedgiełdowe i giełda birofilów. Linki do dokładnych informacji bliżej czerwca
41.Ogólnopolska Giełda Birofiliów 20.06.2020 r
Godz.8:00 do 13:00 w Grodziskiej Hali Sportowej
przy ul.Żwirki i Wigury 1
w Grodzisku Wielkopolskim ( Grodziskie Piwobranie )
Serdecznie zapraszamy na pierwszą wycieczkę z nowego cyklu „Piwnym Szlakiem”. Bawaria to kraina tysiąca browarów, my podczas czterodniowej wycieczki odwiedzimy „zaledwie” 14 spośród nich, ale to wystarczy, by poczuć klimat bawarskiej biesiady i spróbować...
Comment