Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Wyświetlenie odpowiedzi
Lista chętnych na Szkołę Piwowarów, Grodzisk Wlkp. 17-21.08
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziMy byśmy byli 13:28, poczekamy na Cię, nie zrywaj się w środku nocy. Do 19-20:00 możemy pobyc w Poznaniu, a wieczorek spędzimy z resztą ferajny, co Ty na to?
62zł w jedną stronę 2 klasą. Zatem pytanie czy jest szansa na zniżki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziprzeglądając rozkład jazdy PKP jak zwykle kliknąłem na cenę biletu
62zł w jedną stronę 2 klasą.
Poznań Dębiec 14.10 przyjeżdża, zatem też się piszę na jakieś niedzielne włóczęgostwo po Poznaniu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziHłe hłe, a ja mam osobowy z Kątów Wrocławskich do Grodziska z przesiadką w Poz za 25 zł (...)
Dobra, przyjeżdżamy - pijemy jakieś piwko, odbieramy Marusię - pijemy jakieś piwko, odbieramy Marka - pijemy jakieś kilka piwek. Wreszcie koniec nudy!
Comment
-
-
Wy się tam nie pałętajcie po Poznaniu, sam się będę nudził w Grodzisku w niedzielę?Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPoznań Dębiec 14.10 przyjeżdża, zatem też się piszę na jakieś niedzielne włóczęgostwo po Poznaniu.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziEjże, Ty nadspodziewanie spokojnych ludzi lepiej nie denerwuj. Jedziemy TLK, Expres - to już stówka, o IC i EC już nie wspominając. Na osobówkę nie liczę, nawet jeśliby była, chyba wolałabym poświęcic te parę złotych...
Dobra, przyjeżdżamy - pijemy jakieś piwko, odbieramy Marusię - pijemy jakieś piwko, odbieramy Marka - pijemy jakieś kilka piwek. Wreszcie koniec nudy!
Dobra, przyjeżdżamy - pijemy jakieś piwko, odbieramy Marusię i Brloina - pijemy jakieś piwko, odbieramy Marka - pijemy jakieś kilka piwek. Wreszcie koniec nudy!brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzidlaczego chcesz wysiadać na Dębcu ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie chcę, podałam co mi wyszukiwarka PKP powiedziała, oczywiście wysiendem na guwnymMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Nie, bardziej zamierzam czekać na Małążonkę i Irona
Comment
-
-
Czekac nie musisz, takiego opóźnienia nie przewidujemy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedzi(...)Dobra, przyjeżdżamy - pijemy jakieś piwko, odbieramy Marusię i Brloina - pijemy jakieś piwko, odbieramy Marka - pijemy jakieś kilka piwek. Wreszcie koniec nudy!
Sprawdziłam za to, że w Poznaniu jesteśmy do 19:35, o której to odjeżdża ostatni pociąg do Grodziska. O 20:40 z piwem zamiast kwiatów reszta może witac nas na dworcu...Last edited by Małażonka; 2009-07-25, 09:47.
Comment
-
Comment