Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
Lista chętnych na Szkołę Piwowarów, Grodzisk Wlkp. 17-21.08
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sebanek Wyświetlenie odpowiedziNo to i ja się zapisałem na wykłady podstawowe i wycieczkę. Najwyższy czas poznać piwowarów w realu.
Comment
-
-
Czy ktoś ze szkółkowiczów mógłby zabrać ze sobą kamerę cyfrową w celu ponagrywania paru spotów do tego projektu?
Comment
-
-
Do szkoły coraz bliżej a ja mam pytanie:
czy ktoś jeszcze rozmawiał na temat noclegu z niedzieli na poniedziałek przed zajęciami?
Przydałoby się potwierdzenie że nocleg w szkole jest aktualny.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedziDo szkoły coraz bliżej a ja mam pytanie:
czy ktoś jeszcze rozmawiał na temat noclegu z niedzieli na poniedziałek przed zajęciami?
Przydałoby się potwierdzenie że nocleg w szkole jest aktualny.
Pani Agnieszka do 10.08 jest na urlopie ale i tak odbiera telefony, szacunek.Last edited by mark33; 2009-08-06, 16:49.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś ze szkółkowiczów mógłby zabrać ze sobą kamerę cyfrową w celu ponagrywania paru spotów do tego projektu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo to podbijam moje pytanie
Gdyby nie słaba fonia to może na Youtuba by starczyło.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo to podbijam moje pytanie
Muszę jeszcze obczaić jak ten proces przebiega.
PS: takie pytanie, czy jak nie dostałem potwierdzenia zapisania, to powinienem się niepokoić?Last edited by kopyr; 2009-08-07, 13:39.
Comment
-
-
Agnieszka na urlopie, mówiła mi, że jak wróci, to podliczy i potwierdzi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziWezmę kamerę. Niby ona cyfrowa, ale trzeba nagrywać na taśmę i zgrywać na kompa, bo matryca jest 1MB.
Muszę jeszcze obczaić jak ten proces przebiega.
(...)
Sam proces jest prosty. Wystarczy kabel FireWire (IEEE 1394) - jeśli sprzęt nie ma gniazd FW, to kabel USB - i Windows Movie Maker. Może wystąpić konieczność doinstalowania sterownika dla nietypowego modelu kamery. Zapis przez USB wymaga wydajniejszego sprzętu, bo transfer jest niższy, a obciążenie procka większe.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziDigital8?
Sam proces jest prosty. Wystarczy kabel FireWire (IEEE 1394) - jeśli sprzęt nie ma gniazd FW, to kabel USB - i Windows Movie Maker. Może wystąpić konieczność doinstalowania sterownika dla nietypowego modelu kamery. Zapis przez USB wymaga wydajniejszego sprzętu, bo transfer jest niższy, a obciążenie procka większe.
Comment
-
-
Ten "specjalny soniacki kabel" to najpewniej FireWire (firmowy kosztuje ze stówę, w mediamarkcie 25 zł ). Poszukaj gniazda w kamerze, może być ukryte pod jakąś klapką i nazwą "i.link" albo "DV OUT".Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziTen "specjalny soniacki kabel" to najpewniej FireWire (firmowy kosztuje ze stówę, w mediamarkcie 25 zł ). Poszukaj gniazda w kamerze, może być ukryte pod jakąś klapką i nazwą "i.link" albo "DV OUT".
Z tym soniackim kablem to mi się pomyliło z soniackim laptopem, gdzie można wypalać bezpośrednio płyty DVD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziWezmę kamerę.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziMam DV OUT. Ale coś czytam że trzeba mieć do tego jakąś specjalną kartę w kompie. (...)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment