Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Wyświetlenie odpowiedzi
Lista chętnych na Szkołę Piwowarów, Grodzisk Wlkp. 17-21.08
Collapse
X
-
-
-
Powinno być na płycie głównej. Nie ręczę, że wszystkie laptopy mają...
A pod linuksem FW działa elegancko; jest program Kino do obróbki obrazu DV, nawet lepszy niż Win Movie Maker.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
No i cztery litery - nie dam rady uczestniczyć w zajęciach...
Zastanawiam się teraz - może ci co już byli podpowiedzą albo ci co się wybierają - jak tu wykorzystać okazję chociaż do wieczornego spotkania z forumowiczami? Niestety na niedzielne piwne zwiedzanie Poznania się nie załapię bo jestem wtedy poza miastem - zostaje mi poniedziałek i giełdowa sobota. W poniedziałek mógłby się po pracy dostać do Grodziska PKP, gorzej wygląda powrót (strasznie wcześnie wypada pociąg powrotny). Co do soboty to nie umiem rozeznac czy dużo osób ma zamiar w niej uczestniczyć i czy będzie jakieś spotkanie pogiełdowe?Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Przyjeżdżaj w poniedziałek, na sali gimnastycznej na pewno się zmieścisz Możesz zresztą zadzwonić do szefowej Agnieszki i ustalić warunki, a nawet powinieneś
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziTen "specjalny soniacki kabel" to najpewniej FireWire (firmowy kosztuje ze stówę, w mediamarkcie 25 zł )."Gdzie się piwo warzy, tam się dobrze darzy"
Wolsztyński Browar Domowy M & P
Comment
-
-
Ja mam taki, i sobie chwalę. Może to nie wina przewodu?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat Wyświetlenie odpowiedziNo i cztery litery - nie dam rady uczestniczyć w zajęciach...
(...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szefunio Wyświetlenie odpowiedziMyślałem, że zainteresowanie będzie większe. Wychodzi na to, że tego typu szkoła niewiele osób interesuje. Szkoda.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
W przyszłym roku trzeba zadbać o większą promocję, strona miasta plus jeden portal najwidoczniej nie wystarczają.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Po prostu wystarczy poinformować ludzi wcześniej o szczegółach, a nie na miesiąc wcześniej - nie każdy jest w stanie przeorganizować swoje sprawy w środku sezonu urlopowego.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Tysz prawda. Ale reklama swoją drogą.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziPo prostu wystarczy poinformować ludzi wcześniej o szczegółach, a nie na miesiąc wcześniej - nie każdy jest w stanie przeorganizować swoje sprawy w środku sezonu urlopowego."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy Wyświetlenie odpowiedziTeż tak uważam, tym bardziej, że jest to sezon urlopowy i każdy robi plany na początku roku.Robię to co lubię - produkuję piwo.
Comment
-
-
A ile osób było rok wcześniej?
Wydaje mi się, że lepszym terminem byłoby zrobienie tego piątek-sobota, względnie czw-piąt, ale przed giełdą. Bo wg najlepszym terminem to byłby chyba wrzesień, byle nie w kolizji ze Zlotem czy innymi Chmielakami. Studenci wciąż mają wakacje, nie jest to sezon urlopowy itd.
Comment
-
Comment