Nie mogę na razie nic konkretnego podać. Gdziekolwiek będzie, niektórym i tak będzie za daleko
Kalendarz imprez 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
W wątku obok zostało wyjaśnione, że w Lwówku problem jest natury biurokratycznej. Typowe, ale chyba do września pokonają trudności.
Gdyby jednak nie, to ja jako miejsce awaryjne wskazywałbym okolice Chełma (Pokrówki).Last edited by Pendragon; 2009-12-07, 20:57.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJestem za i z bobasem nie będzie daleko jechać
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dajcie spokój do zlotu jeszcze kawał czasu i Lwówek na bank wystartuje choćby MJ miał stanąć na rzęsach. Poza tym ten temat to kalendarz imprez a nie zlot 2010, więc nie rozmydlajcie go dywagacjami.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika keto Wyświetlenie odpowiedziJeżeli byłoby to w Pokrówce, to byłoby bardzo miło. Mógłbym się pojawić poraz pierwszy na tej imprezie
Tak wiem szara eminencjo nie powinienem.Last edited by kiszot; 2009-12-10, 10:16.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
X MM Giełda Birofilów PIVARIA '2010
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziJak pisałem wcześniej, 6 marca był wstępnym terminem.
Dziś, na 80% możemy przyjąć, że właściwym terminem będzie sobota 13 marca 2010 r.
Comment
-
-
Giełda warszawska planowana jest 23 stycznia 2010 roku , potwierdzenie czy będzie na sto procent i więcej szczegółów na ten temat pojawi się w ciągu dwóch tygodni.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
PODSUMOWANIE
Pozwolę sobie podsumować to co do tej pory napisano na temat harmonogramu imprez giełdowych i piwowarskich w 2010 roku, a zatem:
12-13.06.2010 - Lwówek Śląski - Festiwal Piwa
28.08.2010 - Grodzisk Wielkopolski - XXXI Międzynarodowa Giełda Birofilów
10-12.09.2010 - ? - Wielki Zlot Browar.biz'u
04.12.2010 - Poznań - IV Międzynarodowa Zimowa Giełda Birofiliów
11.12.2010 - Elbląg - V Elbląska Giełda Birofilów
Biała Podlaska
Tychy
Żywiec
Człuchów
Lublin
Katowice
Organizatorów pozostałych imprez zachęcam do podawania dat wstępnych lub pewnych aby zamknać nadchodzący rok dobrze rozplanowanymi terminami.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziPozwolę sobie podsumować to co do tej pory napisano na temat harmonogramu imprez giełdowych i piwowarskich w 2010 roku, a zatem:
18/19.06.2010, nie wiadomo tylko czy nie przeciągnie się do niedzieli.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
KALENDARZ IMPREZ 2010 - UAKTUALNIENIE
08.05.2010 - Wrocław - VII Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie
12-13.06.2010 - Lwówek Śląski - Festiwal Piwa
18-19.06.2010 - Żywiec - XV Międzynarodowa Giełda Birofiliów, Festiwal Piwowarów, VIII KPD, IV KPR
28.08.2010 - Grodzisk Wielkopolski - XXXI Międzynarodowa Giełda Birofilów
10-12.09.2010 - ? - Wielki Zlot Browar.biz'u
04.12.2010 - Poznań - IV Międzynarodowa Zimowa Giełda Birofiliów, II Poznański Konkurs Piw Domowych
11.12.2010 - Elbląg - V Elbląska Giełda Birofilów
Tychy
Człuchów
Lublin
Katowice
I na koniec, standardowa klauzulka: "Organizatorów pozostałych imprez zachęcam do podawania dat wstępnych lub pewnych aby zamknać nadchodzący rok dobrze rozplanowanymi terminami."
Grothesk
Comment
-
Comment