2009.12.05 - Giełda Poznań 2009 - czat / ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10768

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wogosz Wyświetlenie odpowiedzi
    to jeszcze muszę samochodem jeździć.
    czyli kierownik
    Mniej książków więcej piwa

Comment

• wogosz
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.12
      • 1007

Prędzej kierowca bombowca

Comment

• przemo70
        † 1970-2019 Piwosz w Raju
        • 2007.05
        • 1501

Wogosz mam nadzieje że jutro będziesz bo mam dla Ciebie środek dezynfekcyjny
        Save water, drink beer ...

http://www.parowozy.com.pl/
        http://www.kamery.wolsztyn.pl/
        https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile

Comment

• interpid1
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2009.03
          • 762

Oj niektórzy ciężko pracują ,aż im plecy spuchły (sala gotowa, piwo prawie wypite ,a catering zjedzony).A tak na poważnie wszystko gotowe i do zobaczenia jutro(idę spać).
          www.piwa-swiata.com www.slomisie.org

Comment

• przemo70
            • 2007.05
            • 1501

Idź idź cobyś jutro otworzył ten bałagan skoro świt

Comment

• anteks
              🥛🥛🥛
              • 2003.08
              • 10768

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70 Wyświetlenie odpowiedzi
              Idź idź cobyś jutro otworzył ten bałagan skoro świt
              ktoś musi czuwać aby spac mógł ktoś

Comment

• M-kwadrat
                Porucznik Browarny Tester
                • 2004.07
                • 304

Zobaczymy czy uda mi się przełamać czarną passę i dotrzeć tym razem. Na razie kurde wszystko jest przeciwko - jakiś niezdrowy jestem i co gorsza jeszcze ciągle pracuję... Nie wiem jeszcze jak sobie logistycznie rozwiążę dzień (jestem jeszcze oczekiwany w kilku miejscach) ale liczę na poranny przebłysk geniuszu który pozwoli mi się napić wspólnie z wami piwa.
                Pozdrawiam, Maciek

Comment

• anteks
                  🥛🥛🥛
                  • 2003.08
                  • 10768

No i po giełdzie . Wspaniała impreza kolekcjonersko słabo - bo nie nie zbieram
                  Towarzysko SUPER , pyszne piwa od sponsorów , konkursowe oraz przywiezione przez piwowarów . Serdeczne podziękowania dla Organizatorów oraz towarzyszy biesiady Do zobaczenia , mam nadzieję za rok

Comment

• artur2
                    • 2008.02
                    • 535

Ja również dziękuję Organizatorom za panowanie na tłumami w trakcie trwania giełdy i konkursów różnej maści. Cieszę się, że poznałem osobiście kilku z Was i wymieniłem się piwami domowymi.
                    Mniej alkoholu, więcej smaku !
                    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• przemo70
                      • 2007.05
                      • 1501

Dzieki organizatorom za super imprezkę, ukłony szczególnie w stronę grotheska i Macieja, podziękowania dla współbiesiadników i wszystkich tych z którymi miałem okazję i przyjemność się spotkać. Do zobaczenia w przyszłym roku na IV MPGB

Comment

• olmarcia
                        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                        • 2008.08
                        • 111

Dziękuję za rewelacyjną giełdę - to była moja trzecia w życiu taka impreza (pierwsza w rodzinnym Poznaniu). Już dziś żałuję, że następna dopiero za rok...
                        Jak dla mnie kolekcjonersko - rewelacja (przybyło mi ok. 200 kapsli) i dzięki temu "stuknęło" 2000 wzorów
                        Dziękuję wszystkim, z którymi mogłam się wymienić, od których mogłam zakupić ciekawe kapsle... Szczególne podziękowania dla Panów, którzy ofiarowali mi sporo kapsli...uzupełniłam wiele braków... Wasze zdrówko

Comment

• Grothesk
                          • 2005.11
                          • 811

PODZIĘKOWANIE

Organizatorzy

III Ogólnopolskiej Zimowej Giełdy Birofiliów
                          oraz I Poznańskiego Konkursu Piw Domowych

pragną gorąco podziękować:

- Wszystkim kolekcjonerom, którzy jak co roku nas nie zawiedli liczną frekwencją
                          - Piwowarom domowym, którzy nadesłali na nasz konkurs aż 19 różnych piw pszenicznych
                          - Gościom i przejezdnym, którzy z czystej ciekawości zajrzeli na naszą imprezę piwną
                          - Członkom Jury konkursowego, które skrupulatnie oceniało nadesłane przez Was piwa

- Naszym sponsorom głównym, którymi byli: Browar Fortuna, Słodownia Soufflet, portale browamator.pl i piwoznawcy.pl

Specjalne podziękowania dla Pana Wojciecha Szały ze słodowni Soufflet, Pana Ziemowita Fałata (browamator.pl) oraz dla Pana Macieja Chołdrycha (piwoznawcy.pl) za ufundowanie nagród w konkursie piw domowych

- Wielkie dzięki dla wszystkich osób "zamieszanych" w prawidłowy przebieg giełdy czyli:

> Chłopakom z Wolsztyna i Anteksowi z Opalenicy za pomoc z piwem i jego dystrybucją.
                          > M. Gębickiemu, P. Olszewskiemu a także dzieciakom Piotra i Macieja za wieczorną pomoc w przed-dzień imprezy
                          > Ewie Matyjasik, ("starej żonie Jurka" a nie nowej mojej dziewczynie ) za pomoc przy rejestracji* (Ewa, słowo "stara" to cytat Jurka a nie mój! )
                          > Mojemu koledze Łukaszowi, który zamiast cieszyć się swoją "nową" żoną woził mnie po nocy po Poznaniu i jego marketach
                          > "Wodzowi" z Anigera za błyskawiczny druk podstawki giełdowej
                          > Sympatycznemu pracownikowi Fortuny (imienia nie pamiętam) co dostarczył nam piwo i gadżety sponsora
                          > Mojej przyjaciółce Ani, za wyrozumiałość i wypożyczenie jej ślicznego laptopiątka
                          > Pawłowi "Miodkowi" i "Mu0demu" za pomoc przy porządkowaniu sali po imprezie
                          > I pewnie jeszcze setce pozostałych osób, o których w danej chwili umknęło mi wspomnieć, a których pomoc była nam niezbędna

Wszystkim wymienionym i tym niechcąco pominiętym jeszcze raz serdecznie dziękujemy!

Do zobaczenia za rok na: IV MIĘDZYNARODOWEJ ZIMOWEJ GIEŁDZIE BIROFILIÓW w Pozaniu, 4.12.2010

Tomasz Piekarski
                          (oraz Maciej Łukaszczyk)

PS. Przypominam, że wciąż czekamy na Wasze zdjęcia wykonane podczas naszej giełdy. Osoba, która przyśle najwięcej najciekawszych zdjęć otrzyma specjalną nagrodę od organizatorów. Zdjęcia umieścimy na oficjalnej stronie giełdy, która rusza od nowego roku. Znajdziecie tam wszystko to co powinniście wiedzieć i widzieć o naszej poznańskiej imprezie kolekcjonerskiej i piwowarskiej.

Comment

• blazers
                            • 2009.10
                            • 217

impreza super, zwiedzanie browaru pod kierownictwem p.zajaca rewelka. no ale gdzie mozna zob zdjecie grupowe???

Comment

• Grothesk
                              • 2005.11
                              • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika blazers Wyświetlenie odpowiedzi
                              impreza super, zwiedzanie browaru pod kierownictwem p.zajaca rewelka. no ale gdzie mozna zob zdjecie grupowe???
                              Zdjęcie grupowe, i nie tylko grupowe, wkrótce! Cierpliwości...

Tomek

Comment

• blazers
                                • 2009.10
                                • 217

halo halo czekamy juz ponad miesiac! chcialbym zob moja ciezarna zone na piwnym zdjeciu..... jest juz gdzies dostepne?

Comment

Przetwarzanie...
                                X