Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc
Wyświetlenie odpowiedzi
23.01.10 - Warszawa, spotkanie pogiełdowe
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzibędą pić Tyskie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedziNo,ale Tyskie będą pić pod stołem, bo nie wypada, a co na stole???Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Zobaczysz większą grupę raczącą się KOnstancinem z beki - to będziemy My. Acha nie wyglądamy jak Anioły Piekieł więc nie powinieneś pomylić z inną większą grupą"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziNa giełdzie pewnikiem się nie pojawimy, ale na spotkaniu... może, może. Jakby co, będziem dzwonic
Comment
-
-
Dzięki uprzejmości Szefunia rezerwacja zrobiona przez Piecię została podrasowana Wjazd od 14.30 (w sobotę normalnie lokal jest otwierany później), na hasło: browar.biz. Stolik vipowski, cokolwiek by to nie znaczyło w Barze Rock
Przy okazji Purc masz podpowiedź, jak nas znaleźć - możesz spytać przy barze. Ale myślę, że i bez tego nas rozpoznasz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziWjazd od 14.30 (w sobotę normalnie lokal jest otwierany później), na hasło: browar.biz.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Ja pewnie tradycyjnie udam się naazjatycką paszę do baru Dudu - póki jeszcze istnieje, w końcu to niezdrowo pić od rana do wieczora na czczo - przynajmniej ja już na to za stara jestem A z giełdy z reguły wysypujemy się po 13.00, więc za wiele czasu do otwarcia Rocka nie będzie i tak
Comment
-
-
Ja skoczę do kina i/lub do baru Vega przy kinie Femina na furę dobrego taniego jedzenia"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Jedzenie jest tanie, bardzo smaczne (nie taka tam zwykła vegetariańska papka) i nie powoduje turbulencji jelitowych (co dla mnie jest istotne podczas imprezy)."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
10 PLN za spory obiad (zestaw) to nie jest dużo a za 15 PLN to można się najeść na cały dzień"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
Comment