Nie wiem czy przyjdziemy obaj ale rozmawiałem z zythumem i albo ja albo zythum na pewno ktoś z nas wpadnie
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Przenoszę tu listę chętnych na spotkanie po giełdzie, wstępny planto Bar Rock, w którym trzeba zarezerwować miejsca wcześniej, zatem - do dzieła!
Proponuje powiedzieć im także aby zamówili więcej beczek Konstancina. Wpadłem tam w okolicach świąt i niestety akurat lanego zabrakło. Mnie niestety zabraknie na giełdzie i na spotkaniu.
Ostatnia zmiana dokonana przez grzeber; 2010-01-17, 19:13.
Jeszcze jest trochę czasu, to można dorezerwować, ale pewni ei tak posiadówka będzie rotacyjna, po za tym tam są ławy, to się jakoś ściśniemy. Albo będzie siedzenie na zmiany, już to kilka razy w Wawie przerabialiśmy
A do której planujecie tam biesiadować ? Pytam, bo godziny pogiełdowe, to trochę za wczesne jak dla mnie pory do siadania przy piwie w knajpie. Późnym popołudniem mógłbym dołączyć, no ale nie o 14, czy 15-tej.
Comment