No i ta rzeka piwa! Naprawdę, fajny pomysł Mihai będzie dziś na Szkółce, Basik z Piotrym tez wpadną, będzie też oczywiście Antoś, to może jeszcze coś ciekawego dziś wymyślimy
Piwowarzy Wrocławscy - propozycja
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMoglibyśmy zrobić sobie na Warsztaty identyfikatory z logo warsztatowym i takim podpisem. Albo jakiś logos zupełnie inny, wymyślony specjalnie dla takiego grona, z którego moglibyśmy korzystać przy okazji innych imprez.
Pomysł z ikoną Mostu Grunwaldzkiego jest dobry, ten symbol nie jest tak powszechny jak piastowskie orzełki, czy herb miasta.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Albo czapki w kształcie szyszek chmielowych jakie mieli na filmie Beer Wars, nadszyszkownik Marusia, sekcja goryczkowaMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Nie lubię czapek (wbrew awatarowi)
Eh, ta wizja mostu - już widzę koszulki z takim obrazkiem, miodzio!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedziA!
Jak ktoś lepiej się potrafi odnaleźć w programie do obróbki, to mogę podesłać zdjęcia z których skorzystałem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMam nadzieję (cichą), że Piotry już nad tym siedzi i w sobotę pokaże nam rezultatybrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Co jest ten...teges z tymi wrocławskimi artystami-grafikami? Będzie coś z tego w tym roku?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
No właśnie, Piotry proszony o obróbkę wstępnego projektu na koszulkę. Co do logo nie ma konsensusu, ale koszulki można by dziabnąć sobie, żeby na Warsztatach poszpanować
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie, Piotry proszony o obróbkę wstępnego projektu na koszulkę. Co do logo nie ma konsensusu, ale koszulki można by dziabnąć sobie, żeby na Warsztatach poszpanować"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziJak to nie ma konsensusu? Ma koleżanka na myśli logo Warsztatów czy logo na koszulkę dla wrocławiaków?
Comment
-
Comment