Kolejne Warsztaty, które nie obejdą się bez pomocy znajomych z Wrocławia. Pomyślałam, że można by to jakoś zaakcentować i od jakiegoś czasu myślę nad akcją Piwowarzy Wrocławscy. Nie mam na myśli żadnych struktur formalnych, ale takie grono piwowarów i sympatyków piwowarstwa z Wrocka i okolic. Moglibyśmy zrobić sobie na Warsztaty identyfikatory z logo warsztatowym i takim podpisem. Albo jakiś logos zupełnie inny, wymyślony specjalnie dla takiego grona, z którego moglibyśmy korzystać przy okazji innych imprez. Co Wrocławscy Piwowarzy i sympatycy piwowarstwa na to?
Piwowarzy Wrocławscy - propozycja
Collapse
X
-
Piwowarzy Wrocławscy - propozycja
Tagi: brak
-
-
Ten krasnoludek to nie nudny przypadkiem się robi?
A dlaczego może Cię nie być na Warsztatach??? Przecież specjalnie dla Ciebie są w Leśnicy, żebyś miał blisko do domu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedziJako logo to może krasnoludek z kuflem piwa?
Wrocławianin pełną gębą, od piwa nie stroniący (często nawet w godzinach służby ).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTen krasnoludek to nie nudny przypadkiem się robi?
Pasowałoby coś, co jest kojarzone z Wrocławiem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA dlaczego może Cię nie być na Warsztatach??? Przecież specjalnie dla Ciebie są w Leśnicy, żebyś miał blisko do domu
Organizujemy Seminarium Kyudo i prawdopodobnie w ten sam weekend co Warsztaty.
Wypadałoby być bo Wrocław organizuje to najlepiej i najtaniej.
Comment
-
-
Oczywiście jestem ZA .
Co prawda na razie nie przychodzi mi żadan pomysł do głowy jak to w przyszłości wykorzystac ale jako forma konsolidacji i ewentualnie rozpoznalnośc grupy wrocławskiej pomysł godny kontynuacji.Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
oo brawo, kolejne stowarzyszenie powstajeMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
No właśnie o rozpoznawalność mi chodzi, bo ja na przykład jestem dumna, że mamy taką fajną Wroc ekipę i chcę się pochwalić, że do niej należę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzioo brawo, kolejne stowarzyszenie powstaje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNa szczęście nie trzeba się rejestrować, żeby sobie takie miano dla przyjemności zafundowaćMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
mi tez się pomysł podoba, nawet więcej, może by tak zorganizować blog piwowarów Wrocławia ?? Coś w stylu co się dzieje, co kto warzy, zdjęcia, przyjęcia, grupy wsparcia (dla piwowarów którym wyszło kwaśne )
tak serio to już zastanawiałem się nad logo i bardziej by mi pasowało coś na kształt herbu Wrocławia/ logo wks ślask - z tymi kolorami, podobne kształty ale jednak inna treść. Jak będę miał chwilę to postaram się zrobić szkic tego aby było wiadomo co i jak
pozdrawiam
piotr
Comment
-
-
A może Sekcja zDolnośląska lub Piwowarzy zDolnośląscy - nie żebym miał coś do Wrocławia , ale nie chciałby być posądzony o jakieś uzurpatorstwo, a czuję się członkiem tej grupy.
Na logo proponuję kufel z pilsem. Na żółtym tle piwa czarny orzeł piastowski.
No chyba, że jak się nie jest z powiatu Wrocław, to nie można zostać zaliczonym w poczet tej grupy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNo chyba, że jak się nie jest z powiatu Wrocław, to nie można zostać zaliczonym w poczet tej grupy.
Piwowarzy Zdolnośląscy, hmmm... możemy głosowanie zrobić - też mi się podoba
Comment
-
Comment