Dla mnie za bardzo podobny do logo browaru Rychnowskiego, wręcz można powiedzieć, że identyczne.
Piwowarzy Wrocławscy - propozycja
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :) -
Comment
-
podeślij e-mail na pw, jutro postaram się przesłać obrazek w lepszej jakościComment
-
Prześlij Piotremu, Marusia nie ma Corela i nie może otworzyćComment
-
Trzeba by zrobić listę potencjanych chętnych na piny, żeby ocenić, kto ile dostanie i za ileComment
-
100 sztuk = 360 zł brutto - łatwo policzyć - ilu będzie chętnych, tyle kasy i pinów do podziału
Wyślę PW do części piwowarów, którzy rzadziej zaglądają na foruma, myślę, że 20 osób zbierzemyComment
Related Topics
Collapse
-
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 19:47 -
Giełdę wspólnie organizują Wrocławscy Birofile i Browar Prost .Giełda odbędzie się 9 czerwca 2018 w godzinach 8-13 na terenie Browaru Prost we Wrocławiu przy ulicy Paprotnej 4 . Koszt stolika ( kwadrat 80 cm ) 5 zł . Pakiet powitalny 20 zł ( piwo ,kapsel, otwieracz i podstawka giełdowa...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Zapewne duża część userów pamięta, że lubię dynię w piwie (lub piwo w dyni, bo i to robiłem). Po paru latach posuchy festiwalowej musiałem sprawdzić jak obecnie piwowarzy podeszli do tematu piwa dyniowego. Wielu pamięta takie z początku fali kraftu, po tym jak grzyby po deszczu...-
Channel: Piwo - konkretnie
2022-11-29, 13:43 -
-
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...Start2024-11-15Koniec2024-11-16AdresGłogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-22, 09:22 -
-
Wyczaiłem na alegroszu taki kocioł z kega, co myślą bardziej doświadczeni piwowarzy, warto to brać czy raczej się nie sprawdzi?
https://allegro.pl/oferta/keg-50l-z-...ce-14834254448...-
Channel: Sprzęt
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment