To ja poprose pinów za 7,20.
Piwowarzy Wrocławscy - propozycja
Collapse
X
-
Co to są "piny" bo nie mogę znaleźć/doczytać/zrozumieć*
* można wykreślać ale nie ma obowiązku."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziCo to są "piny" bo nie mogę znaleźć/doczytać/zrozumieć*
* można wykreślać ale nie ma obowiązku.
tutaj jest przykład:
Ja wezmę trzy piny
Comment
-
-
No żeśmy se pojechali, mówiąc młodzieżowo. Zaczęliśmy od koszulki z pięknym, rozpoznawalnym motywem Mostu Grunwaldzkiego a skończyliśmy z "blaszką o nieznanym motywie"
Proponuję powrót do początku tych rozważań."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Na czas warsztatów nie ma sensu robić 2 koszulek. Dlatego będzie koszulka warsztatowa i piny WP. Później koszulkę będzie można zrobić ale to niestety proces bardziej skomplikowany (potrzeba dobrego zdjęcia mostu lub zdolnego grafika )
pozdrawiam
piotry
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziNa czas warsztatów nie ma sensu robić 2 koszulek. Dlatego będzie koszulka warsztatowa i piny WP. Później koszulkę będzie można zrobić ale to niestety proces bardziej skomplikowany (potrzeba dobrego zdjęcia mostu lub zdolnego grafika )
Czekam na dalsze zamówienia, choć z góry mówię - nie podoba mi się "ja biorę 7 sztuk, ja 3 sztuki" - kto to będzie liczył? Zaprawdę, powiadam Wam - mam wystarczająco dużo roboty związanej z WWP i Festiwalem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
Czekam na dalsze zamówienia, choć z góry mówię - nie podoba mi się "ja biorę 7 sztuk, ja 3 sztuki" - kto to będzie liczył? Zaprawdę, powiadam Wam - mam wystarczająco dużo roboty związanej z WWP i Festiwalem
2. ...MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedzi1. JAckson - 2szt
2. ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJacek - nie rozumiesz - w tym trybie NIE uzbieramy chętnych na 100 szt.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi100 sztuk = 360 zł brutto - łatwo policzyć - ilu będzie chętnych, tyle kasy i pinów do podziału
Wyślę PW do części piwowarów, którzy rzadziej zaglądają na foruma, myślę, że 20 osób zbierzemy
Comment
-
-
Napisanie 3 postów o braku czasu i niezrozumieniu się - 3 minuty
Przejrzenie wątku i zliczenie zapotrzebowania na piny - 50 sekund
Ulżyć okradzionej z czasu Marusi - bezcenne
Na chwilę obecną: 27 w porywach do 28 zamówionych pinów.
Proszę bardzo dopisywać się do listy, która powinna dobić do stu sztuk pinów. Jeśli nie dobije - albo nie bierzemy w ogóle, albo dzielimy całościowo na liczbę chętnych (co jak sądzę nie przejdzie, ale nie ma lekko):
L.p. - nick - zapotrzebowanie jednostkowe/zapotrzebowanie zbiorcze
1. brloin - 10/10
2. macas - 5/15
3. mareks - 5/20
4. mihai - 4/24
5. jackson - 2/26
6. qbric - 2/28Last edited by brloin; 2010-04-16, 10:48.brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
Comment