Żywiec 2010 - noclegi.
Collapse
X
-
-
Zwolniłem dzisiaj pokój dwójeczkę noclegi 17 na 18 (czw/pt) i 18 na 19 (pt/sob) czerwca w ośrodku Wrzos w Węgierskiej Górce gdyż zmniejszyła się ekipa ze mną jadąca.
Jakby ktoś chciał mieć nas za ścianąto niech bezpośrednio dzwoni do ośrodka 33 864 12 09 a nie do mnie bo ja już nie mam nic do gadania w tej materii . 1 nocleg dla jednej osoby w pokoju dwójce to 40 zeta.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Będzie tam u Was jakieś miejsce? Chętnie poprzejeżdżam sobie jeszcze o 23 przez niestrzeżone przejazdy kolejowePiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Ja tradycyjnie będę miał bazę wypadową w pensjonacie "Nad Sołą". Jak ktoś też tam będzie to spotkanko integracyjne mile widzianeBędę tam od czwartkowego późnego popołudnia
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Przykro mi, ale z nieoczekiwanych powodów rodzinnych w tym roku do Żywca nie jadę.
W związku z tym nikt nie będzie musiał mi udzielać nieoczekiwanego noclegu i nikogo nie będę przewoził przez zamknięte przejazdy kolejowe.
Miłej zabawy! Wypijcie też za mnieToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Wiecie może czy gdzieś mogę się rozbić z namiotem?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment
-
Przykro mi, ale z nieoczekiwanych powodów rodzinnych w tym roku do Żywca nie jadę.
W związku z tym nikt nie będzie musiał mi udzielać nieoczekiwanego noclegu i nikogo nie będę przewoził przez zamknięte przejazdy kolejowe.
Miłej zabawy! Wypijcie też za mnie
Wypijemy oczywiście.
Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Kiszot jeśli będziesz się wybierał transportem publicznym do Żywca, to polecałbym Tobie inne pole namiotowe do którego jest bliżej z pociągu lub autobusu niż z pola do którego link podał noodles.
To pole o którym mówię nie posiada własnej strony internetowej, więc jakbyś był zainteresowany to napisz na PW. Napiszę wtedy Tobie jak tam trafić.Comment