Wygląda na to, że wybieram się na giełdę, czy ktoś z warszawiaków jedzie w piątek rano lub w okolicach południa?
Wyjazd do Żywca z Warszawy, 18 czerwca 2010
Collapse
X
-
Nie wiem, jak Warszawiaki, ale ja i Slavoy zapewne będziemy właśnie z Warszawy startować, to się pewnie jakoś dogadamy. Oczywiście o ile masz na myśli pociąg
-
-
urlop zaklepany - a więc albo 10.25 TLK relacja Warszawa-Katowice (cmk) i dalej stamtąd do Żywca albo.... wyjazd z Warszawy godzinę później (11.25) pociąg jedzie przez Radomsko i Częstochowę - myślałem o zahaczeniu o Czenstochovię.... ale to możliwe jest też w drodze powrotnejKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Jeśli miałbym zahaczać o Czenstochovię, to tylko w piątek, w niedzielę muszę być na chodzie, bo wieczorem mam mecz.
O której jest sens dojechać do Żywca, jak myślicie? W sumie wstąpiłbym do Czenstochovii, ale jeśli mamy pić na szybko albo dojechać na 22, to bym odpuścił. Daleko jest browar od dworca?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJ Daleko jest browar od dworca?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJeśli miałbym zahaczać o Czenstochovię, to tylko w piątek, w niedzielę muszę być na chodzie, bo wieczorem mam mecz.
O której jest sens dojechać do Żywca, jak myślicie? W sumie wstąpiłbym do Czenstochovii, ale jeśli mamy pić na szybko albo dojechać na 22, to bym odpuścił. Daleko jest browar od dworca?
głowa pełna pomysłów, ale jestem otwarty na sugestieKoniec i bomba,
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziDwa kroki, no może trzy, to znaczy około kilometra
Dlaczego ten wcześniejszy jest bardziej przyjazny? Kufle podają do przedziałów?
Comment
-
-
o ile nic się nie zmieniło to ten jadący cmk jest klasy IC (6-cio osobowe przedziały, klimatyzacja), a ten późniejszy jedzie z Olsztyna i jest to zwykły dawny pospieszny.Koniec i bomba,
-
Ja wolę Czenstochovię odwiedzić, niż Spiża, jakby kto pytał
Comment
-
-
Ja widzę taki plan:
Warszawa Wschodnia 10:49 (TLK d. posp.)
Częstochowa (przerwa na piwo) 14:06 -> 16:24 (osob.)
Katowice 17:43 -> 18:16 (osob.)
Żywiec 20:05
W razie czego, jest jeszcze opcja przedłużenia wizyty w Czenstochovii i dojazd do Ż. na 21:35, również osobówkami.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
hmm - ja bym opcjonował za tlk 10.25 z Centralnego, coby dotrzeć do Żywca wcześniej i "zdrowiej"
jest też druga opcja - 8.25 z Centralnego, wysiadka w Cz-wie około 11.30 i 14.06 dalej do Żywca
kto da więcej?Koniec i bomba,
-
Comment