A może jakiś chętny na InterRegio 13:35 (w Żywcu 19:25)? Przy zakupie RegioKarnetu podróż wychodzi za 26 pln.
Wyjazd do Żywca z Warszawy, 18 czerwca 2010
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziDzięki, ale raz już popełniłem taki błąd. Wielogodzinna podróż na plastikowych siedzeniach jakoś mnie nie łechcePiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziPlastiki są w Regio. W IR są plastiki obite pluszem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziPlastiki są w Regio. W IR są plastiki obite pluszem
Wracając do opcji Czenstochovii - opcja o ósmej może być, browar otwierają o 12:00, więc akurat. Trzeba będzie tylko zadzwonić w czwartek i upewnić się, że na pewno otworzą w południe, a nie np. pół godziny później.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Nie ważne o której otworzą Czenstochovię, ważne o której włączą chłodziarkę
No chyba, że leja prosto rurkami z leżaków, ale nie sądzę.Last edited by Pendragon; 2010-06-15, 22:03.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedzito ja obstawiam albo wyjazd 8.25, albo 10.25 z pominięciem Świętej Wieży
Docencie - jak wygląda powrót Regio? bo pewnie bym reflektował...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJadę! Jadę z Zyźkiem! O każdej porze!Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment