Ja myślę, że to po prostu efekt mody na piwa spoza wielkiej trójki. No i dochodzi do tego gorliwość neofity. Starzy wyjadacze już nie raz, nie dwa się sparzyli, więc kręcą nosem. Dla neofitów stajemy w jednym rzędzie z Tyskopijacami, no bo jak to krytykować piwo z małego browaru.
Pij piwa z małych browarów - Facebook
Collapse
X
-
-
Chyba tylko za to, bo przecież nie za Zielone, Czerwone, za Miodowe o smaku PRL-owskich cukierkówComment
-
Ps. Przeraża mnie ta "moda". Pijesz piwo z małego browaru jesteś "trendy"Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
-
Czepiacie się, wiecie? Akcja tutaj nie ma sensu ale na FB jak najbardziej - tam wciąż Warka, Tyskie, Żywiec i Lech to najlepsze piwa na świecie, ale pomału ludzie zaczynają odkrywać nowe browary, nowe smaki i tam wciąż Łomża jest małym browarem. Można się też czepiać piwa Żywiec Porter - niby z małego browaru, ale mało kto z typowych konsumentów o tym wie - jest Żywiec czyli moloch. Dla mnie każdy taki ruch jest cenny bo jak inaczej zwiększać świadomość polskiego konsumenta piwa?
I co jest złego w tej modzie? Gdyby Ciechan nie stał się "trendy" to nastąpiłaby reaktywacja browaru w Lwówku Śląskim? Zainteresowanie piwami spoza Wielkiej Trójcy rośnie więc rośnie ich sprzedaż, rosną zyski i pojawiają się kolejne piwa na rynku
Rozumiem, że dla starych wyjadaczy takie akcje mogą być śmieszne ale dajcie trochę na luz, wszyscy na tym możemy zyskaćJEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
Piwo nie ma być "zjadliwe", ma być SMACZNE!Comment
-
Comment
-
ps. szkoda, że nie napisałeś "poraża", też bym cię podpiął pod pewną modę.veni, emi, bibiComment
-
Czepiacie się, wiecie? Akcja tutaj nie ma sensu ale na FB jak najbardziej - tam wciąż Warka, Tyskie, Żywiec i Lech to najlepsze piwa na świecie, ale pomału ludzie zaczynają odkrywać nowe browary, nowe smaki i tam wciąż Łomża jest małym browarem. Można się też czepiać piwa Żywiec Porter - niby z małego browaru, ale mało kto z typowych konsumentów o tym wie - jest Żywiec czyli moloch. Dla mnie każdy taki ruch jest cenny bo jak inaczej zwiększać świadomość polskiego konsumenta piwa?
I co jest złego w tej modzie? Gdyby Ciechan nie stał się "trendy" to nastąpiłaby reaktywacja browaru w Lwówku Śląskim? Zainteresowanie piwami spoza Wielkiej Trójcy rośnie więc rośnie ich sprzedaż, rosną zyski i pojawiają się kolejne piwa na rynku
Rozumiem, że dla starych wyjadaczy takie akcje mogą być śmieszne ale dajcie trochę na luz, wszyscy na tym możemy zyskaćComment
-
Comment
-
Coraz bardziej się zastanawiam czy ta akcja to nie jakaś podpucha lub happening. Czy ktoś z was zerkną na fotkę użytkownika, który propaguje tą akcję. Jeżeli nie śpieszę wyjaśnić.
Otóż oto mamy młodego mężczyznę trzymającego piwo w plastikowym kubku a w tle wielka reklama Heinekena.Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2010-09-03, 10:09.Comment