Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Wyświetlenie odpowiedzi
Pij piwa z małych browarów - Facebook
Collapse
X
-
-
-
Chyba tylko za to, bo przecież nie za Zielone, Czerwone, za Miodowe o smaku PRL-owskich cukierków
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi(...). Starzy wyjadacze już nie raz, nie dwa się sparzyli, więc kręcą nosem. (...).
Ps. Przeraża mnie ta "moda". Pijesz piwo z małego browaru jesteś "trendy"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedzi(...) Irlandzkie jest całkiem zjadliwe, szczegółnie w wersji lanej. Mogłoby być ciut mniej słodkie, (...).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziA co ja napisałem?
Ostatnie ciemne z Krajana jakie piłem, to był ciemny Gniewosz. Nie podbił mojego podniebienia. Stąd ekstrapolowałem sobie smak Irlandzkiego Mocnego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPiwo nie ma być "zjadliwe", ma być SMACZNE!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzi(...)Wolałbym żeby 90% naszego rynku zalało piwo "zjadliwe" zamiast tego co jest teraz.Last edited by abernacka; 2010-09-03, 09:37.
Comment
-
-
Czepiacie się, wiecie? Akcja tutaj nie ma sensu ale na FB jak najbardziej - tam wciąż Warka, Tyskie, Żywiec i Lech to najlepsze piwa na świecie, ale pomału ludzie zaczynają odkrywać nowe browary, nowe smaki i tam wciąż Łomża jest małym browarem. Można się też czepiać piwa Żywiec Porter - niby z małego browaru, ale mało kto z typowych konsumentów o tym wie - jest Żywiec czyli moloch. Dla mnie każdy taki ruch jest cenny bo jak inaczej zwiększać świadomość polskiego konsumenta piwa?
I co jest złego w tej modzie? Gdyby Ciechan nie stał się "trendy" to nastąpiłaby reaktywacja browaru w Lwówku Śląskim? Zainteresowanie piwami spoza Wielkiej Trójcy rośnie więc rośnie ich sprzedaż, rosną zyski i pojawiają się kolejne piwa na rynku
Rozumiem, że dla starych wyjadaczy takie akcje mogą być śmieszne ale dajcie trochę na luz, wszyscy na tym możemy zyskaćJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Piwo nie ma być "zjadliwe", ma być SMACZNE!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedzi(...)i dlatego uważam, żę wśród produktów tego browaru wyróżnia się na plus.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPrzeraża mnie ta "moda". Pijesz piwo z małego browaru jesteś "trendy"
ps. szkoda, że nie napisałeś "poraża", też bym cię podpiął pod pewną modę.veni, emi, bibi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziCzepiacie się, wiecie? Akcja tutaj nie ma sensu ale na FB jak najbardziej - tam wciąż Warka, Tyskie, Żywiec i Lech to najlepsze piwa na świecie, ale pomału ludzie zaczynają odkrywać nowe browary, nowe smaki i tam wciąż Łomża jest małym browarem. Można się też czepiać piwa Żywiec Porter - niby z małego browaru, ale mało kto z typowych konsumentów o tym wie - jest Żywiec czyli moloch. Dla mnie każdy taki ruch jest cenny bo jak inaczej zwiększać świadomość polskiego konsumenta piwa?
I co jest złego w tej modzie? Gdyby Ciechan nie stał się "trendy" to nastąpiłaby reaktywacja browaru w Lwówku Śląskim? Zainteresowanie piwami spoza Wielkiej Trójcy rośnie więc rośnie ich sprzedaż, rosną zyski i pojawiają się kolejne piwa na rynku
Rozumiem, że dla starych wyjadaczy takie akcje mogą być śmieszne ale dajcie trochę na luz, wszyscy na tym możemy zyskać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzi(...)cóż, nowy jest...
(...)
Comment
-
-
Coraz bardziej się zastanawiam czy ta akcja to nie jakaś podpucha lub happening. Czy ktoś z was zerkną na fotkę użytkownika, który propaguje tą akcję. Jeżeli nie śpieszę wyjaśnić.
Otóż oto mamy młodego mężczyznę trzymającego piwo w plastikowym kubku a w tle wielka reklama Heinekena.Last edited by abernacka; 2010-09-03, 10:09.
Comment
-
Comment