Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika p_stulka
Wyświetlenie odpowiedzi
Kalendarz imprez 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Na taką właśnie merytoryczną odpowiedź liczyłem.
Najlepiej przecież ogłosić termin dzień przed imprezą - z pewnością wówczas zbyt wielu juniorów nie popsuje innym zabawy.
Trochę więcej refleksji, zaglądają tu również normalni ludzie, którzy wolne rezerwować sobie muszą nieco wcześniej.
I jeszcze tylko słówko do przedpiscy - porównaj sobie Kolego daty naszych rejestracji na forum."Rozkoszy rajskich nie chcę znać,
ni wiedzieć, gdzie się kryją,
tylko mnie Panie Boże wsadź,
gdzie święci Rotmistrza piją."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rysioz Wyświetlenie odpowiedzihttp://www.zamekchudow.pl/110-chudow...m_imprez_.html
17 lipca Historia chmielu i piwa – wystawa o wykorzystaniu chmielu. Wystawa dawnych butelek od piwa. Degustacja różnych gatunków piw. Start – godz. 15.00
Osobiście wolałbym złowic jakieś dobre piwo
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziCzy ta impreza dzisiaj się odbędzie? Na oficjalnej stronie jest obecnie informacja, że w dniu 17 lipca będą pokazy lotów i łowów ptaków drapieznych
Osobiście wolałbym złowic jakieś dobre piwo
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seba_gliwice Wyświetlenie odpowiedziImpreza jest odwołana ... rozmawiałem w piątek z biurem spółki "Zamek Chudów" i jak twierdzi organizator "... zawiedli sponsorzy ...", cokolwiek to znaczy ...
Tomek
Comment
-
Comment