Elbląg planowany jest 3 lub 10 grudzień to zależy od giełdy Poznańskiej.
Kalendarz imprez 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziMam nadzieję że wiecie jak zakładać nowe wątki, żeby w nich zamieszczać info o swych imprezach
A czy Adminton wie jak zakładać stosowny wątek w kalendarium imprez?
Comment
-
-
Potwierdzam, założyłeś wątek! Ale w nieodpiowiednim dziale, w tytule nie umieściłeś stosownych informacji, więc jak zwykle zamiast zamieszczać od razu info w wydarzeniach, musiałem ten czas poświęcieć aby posprzątać najpierw tutaj. No i koniec końców musisz poczekać aż skończę inne sprawy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPotwierdzam, założyłeś wątek! Ale w nieodpiowiednim dziale, w tytule nie umieściłeś stosownych informacji, więc jak zwykle zamiast zamieszczać od razu info w wydarzeniach, musiałem ten czas poświęcieć aby posprzątać najpierw tutaj. No i koniec końców musisz poczekać aż skończę inne sprawy
Comment
-
-
W ubiegłym roku w marcu kalendarz imprez na 2010 wyglądał tak
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTERMINY (RACZEJ) PEWNE
13.03.2010 - Szczecin - X Międzynarodowa Giełda Birofilów
11.04.2010 - Katowice - X Jubileuszowa Giełda Birofiliów
17.04.2010 - Brenna - I Zlot Piwo.org oraz i Konkurs o puchar Piwo.org
24.04.2010 - Biała Podlaska - IX Bialska Giełda Birofiliów
8-9.05.2010 - Wrocław - VII Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie i I Festiwal Dobrego Piwa
12.06.2010 - Częstochowa - I Częstochowski Konkurs Piw Domowych
12-13.06.2010 - Lwówek Śląski - II Festiwal Piwa
18-19.06.2010 - Żywiec - XV Międzynarodowa Giełda Birofiliów, Festiwal Piwowarów, VIII KPD, IV KPR
10.07.2010 - Człuchów - Giełda Birofiliów
13.08.2010 - ? - IV Pomorski Konkurs Piw Domowych im. Sławomira Pahlke
20-22.08.2010 - Krasnystaw - Chmielaki
28.08.2010 - Grodzisk Wielkopolski - XXXI Międzynarodowa Giełda Birofilów
10-12.09.2010 - ? - Wielki Zlot Browar.biz'u
24-25.09.2010 - Cieszyn - II Bracka Jesień
4.12.2010 - Poznań - IV Międzynarodowa Zimowa Giełda Birofiliów, II Poznański Konkurs Piw Domowych
11.12.2010 - Elbląg - V Elbląska Giełda Birofilów
Radom
Chorzów
I na koniec, standardowa klauzulka: "Organizatorów pozostałych imprez zachęcam do podawania dat wstępnych lub pewnych aby zamknać nadchodzący rok dobrze rozplanowanymi terminami."/Grothesk/
O majowej giełdzie w Tychach ani słychuLast edited by beerek62; 2011-03-29, 17:05.
Comment
-
-
Już słychu:
2011.05.21 na sztucznym lodowisku w Tychach- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJuż słychu:
2011.05.21 na sztucznym lodowisku w Tychach"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Podswierkiem, bardzo Cię proszę, nie czuj się w obowiązku komentować w taki sposób wszystkiego co się pojawia w BrowarBizie. Proszę o merytoryczny udział i nie sprowadzanie dyskusji forumowych do postaci czatowiska. Dzięki.
ps. nie żeby mi się osobiście tak z rzadka nie zdarzało, po prostu proszę o umiar.Last edited by ART; 2011-04-01, 10:28.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Jeszcze chyba nikt nie informował, a wyczytałem, że:
V Pomorski Konkurs Piw Domowych im Sławomira Pahlke będzie miał miejsce w Gdańsku w Centrum Hewelianum w dniach 24 i 25 czerwca 2011 r. w trzech kategoriach:
Kategoria piw pszenicznych – styl 15A wg. BJCP - Weizen/Weissbier
Kategoria piw typu koźlak - styl 5B wg. BJCP - Traditional Bock
Kategoria open "Jasne pełne" - piwa dolnej fermentacji o BLG 12-14.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziCzy zna ktoś potwierdzoną datę tegorocznej giełdy w Człuchowie?
Przed chwilą udało mi się dodzwonić do organizatora.
Ponieważ dzisiaj ma dokonać ostatnich ustaleń, późnym wieczorem ma do mnie zadzwonić, aby przekazać konkrety.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziPrzed chwilą udało mi się dodzwonić do organizatora.
Ponieważ dzisiaj ma dokonać ostatnich ustaleń, późnym wieczorem ma do mnie zadzwonić, aby przekazać konkrety.
Człuchów - 16 lipcaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Bracka Jesień 2011
A co z tegorocznym spotkaniem w Cieszynie?
Wie ktoś czy (i ewentualnie kiedy) będzie III Bracka Jesień?"Rozkoszy rajskich nie chcę znać,
ni wiedzieć, gdzie się kryją,
tylko mnie Panie Boże wsadź,
gdzie święci Rotmistrza piją."
Comment
-
Comment