A w sobotę to nie ma tam jakiejś giełdy? (lokal fajny)
XII Zimowa Giełda Warszawska 2011 - poszukiwany lokal
Collapse
X
-
Nie wiem jak Stodoła ale Riviera remont tez ma dużo miejsca a włściciel/dzierżawca( niepotrzebne skreślić)to ten sam koleś co w Medyku. No i można polewać do woli.Comment
-
Wszystkie OSiR -y i MOSiR-y odpadają jako ośrodki zależne od Ratusza , w przypadku imprezy 100% kontrola Straży miejskiej czy nie ma alkoholu, tak było m.in. z ośrodkiem przy Nowowiejskiej( OSiR )Comment
-
Też myślałam o Remoncie, dojazd dobry, ławy mają, ale miejsca jest zdecydowanie mniej niż w Stodole.Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.plComment
-
Myśleć to można i o Torwarze lub w przyszłości o stadionie narodowym ale podejrzewam, że na te obiekty, podobnie jak na Stodołę czy Remont, środki organizatorów są niewystarczające. Wszak wejście za 10 PLN bywa już problemem na niektórych giełdach.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Można tyle że 6.00-13.00 to dla klubów martwica.znany gamoń wiosłowyComment
-
Tak tylko, że klub trzeba jeszcze sprzątnąć po imprezie do 4 rano, rozstawić stoły, musi być jakaś obsługa (np do baru) ochrona do pilnowania. A po samej giełdzie też trzeba posprzątać. Jak to wszystko zliczyć to już trochę wyjdzie, a często właścicielom/dzierżawcą takiego lokalu w centrum dla małego zysku nie chce się tyle organizować.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Remont za mały a Stodoła za droga, duża sala to połowa sukcesu , potrzebna jest jeszcze odpowiednia ilość krzeseł i stołów, cały czas szukamy odpowiedniego miejsca, myślę że na dniach sprawa się wyjaśni , jasna sprawa że będzie info w temacie.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Jeśli jeszcze was nie zamęczyłem różnymi dziwnymi namiarami to mam jeszcze dwa:
Klub Mechanik - http://www.klubmechanik.pl/
Klub DGW
Ewentualnie można też szukać w większych akademikach, często miewają tam sale, a wbrew cytowanej ustawie z alkoholem może nie być aż tak ciężko.pozdrawiam
-
Przecież najzwyklejsze zabawy sylwestrowe równiez często i oficjalnie organizowane są w szkołach, aulach, akademikach, etc. ... i nie są to bynajmniej zabawy bezalkoholowe. W jaki więc sposób organizatorzy obchodzą wówczas ten niezwykle potrzebny i wartościowy przepis wymyślony przez nasze genialne elity rzadzące ... !?Comment
-
Obecnie prowadzimy zaawansowane rozmowy w kwestii konkretnej lokalizacji. W nastepnym tygodniu jesteśmy umówieni na dogadanie szczegółów. Termin w ktorym ostatecznie potwierdzimy i poinformujemy o sali to połowa grudnia i na ten termin nie mamy wpływu.
Samą giełdę planujemy zrobić 22.01.2011r a więc jak co roku.
Generalnie jest dobrze w tej kwestiiPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
A co z dawnym pomysłem stołówki FSO (naprzeciwko fabryki). Organizują tam imprezy typu wesela, można polewać alkohol, miejsca dużo...Comment
-
W Poznaniu giełda jest na końcu miasta, odbyła się dopiero trzy razy, a udaje się znakomicie. Wg mnie lokalizacja nie ma znaczenia, ponieważ nie jest to impreza na którą przychodzą przypadkowi ludzie, w ramach czystego spontanu, bo nie mają co ze sobą zrobić w sobotni poranek. Na giełdy przyjeżdząją w 90% osoby, które konkretnie wiedzą po co jadą i choćby była na Ciupagi 1 to i tak stawią się o 6:00 przed wejściem.
Nie mogę się doczekać kolejnej giełdy warszawskiej. Życzę powodzenia!Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.plComment