A w sobotę to nie ma tam jakiejś giełdy? (lokal fajny)
XII Zimowa Giełda Warszawska 2011 - poszukiwany lokal
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerdoctor Wyświetlenie odpowiedziNie wiem jak Stodoła ale Riviera remont tez ma dużo miejsca a włściciel/dzierżawca( niepotrzebne skreślić)to ten sam koleś co w Medyku. No i można polewać do woli.Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedziTeż myślałam o Remoncie, dojazd dobry, ławy mają, ale miejsca jest zdecydowanie mniej niż w Stodole.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber Wyświetlenie odpowiedziMyśleć to można i o Torwarze lub w przyszłości o stadionie narodowym ale podejrzewam, że na te obiekty, podobnie jak na Stodołę czy Remont, środki organizatorów są niewystarczające. Wszak wejście za 10 PLN bywa już problemem na niektórych giełdach.znany gamoń wiosłowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rafal69 Wyświetlenie odpowiedziMożna tyle że 6.00-13.00 to dla klubów martwica.pozdrawiam
Comment
-
-
Remont za mały a Stodoła za droga, duża sala to połowa sukcesu , potrzebna jest jeszcze odpowiednia ilość krzeseł i stołów, cały czas szukamy odpowiedniego miejsca, myślę że na dniach sprawa się wyjaśni , jasna sprawa że będzie info w temacie.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Jeśli jeszcze was nie zamęczyłem różnymi dziwnymi namiarami to mam jeszcze dwa:
Klub Mechanik - http://www.klubmechanik.pl/
Klub DGW
Ewentualnie można też szukać w większych akademikach, często miewają tam sale, a wbrew cytowanej ustawie z alkoholem może nie być aż tak ciężko.pozdrawiam
Comment
-
-
Przecież najzwyklejsze zabawy sylwestrowe równiez często i oficjalnie organizowane są w szkołach, aulach, akademikach, etc. ... i nie są to bynajmniej zabawy bezalkoholowe. W jaki więc sposób organizatorzy obchodzą wówczas ten niezwykle potrzebny i wartościowy przepis wymyślony przez nasze genialne elity rzadzące ... !?
Comment
-
-
Obecnie prowadzimy zaawansowane rozmowy w kwestii konkretnej lokalizacji. W nastepnym tygodniu jesteśmy umówieni na dogadanie szczegółów. Termin w ktorym ostatecznie potwierdzimy i poinformujemy o sali to połowa grudnia i na ten termin nie mamy wpływu.
Samą giełdę planujemy zrobić 22.01.2011r a więc jak co roku.
Generalnie jest dobrze w tej kwestiiPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
W Poznaniu giełda jest na końcu miasta, odbyła się dopiero trzy razy, a udaje się znakomicie. Wg mnie lokalizacja nie ma znaczenia, ponieważ nie jest to impreza na którą przychodzą przypadkowi ludzie, w ramach czystego spontanu, bo nie mają co ze sobą zrobić w sobotni poranek. Na giełdy przyjeżdząją w 90% osoby, które konkretnie wiedzą po co jadą i choćby była na Ciupagi 1 to i tak stawią się o 6:00 przed wejściem.
Nie mogę się doczekać kolejnej giełdy warszawskiej. Życzę powodzenia!Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
Comment
-
Comment